TAEC
Image default
Electronica en Computers

3 tips om langer van je iPhone gebruik te kunnen maken

Heb je weer een nieuwe iPhone gekocht en wil je er dit keer langer dan een jaar gebruik van kunnen maken? Dan is dit artikel voor jou geschreven. Wij geven je tips over hoe je langer van je iPhone gebruik kunt maken. Op deze manier hoef je dus niet ieder jaar veel geld uit te geven aan een nieuwe telefoon. Goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Koop een hoesje en screenprotector

Deze tip is misschien een beetje voordehandliggend, maar veel mensen kiezen er bewust voor om geen hoesje en/of screenprotector op hun iPhone te bevestigen. De telefoon ziet er dan beter uit en hij is dunner, maar of het een slimme keuze is… Dat laten we aan jou. Tegenwoordig heb je voor een paar euro’s al een prima hoesje die er ook nog eens stijlvol uit ziet. Het hoesje zorgt ervoor dat je minder op den duur krassen krijgt en als je de iPhone laat vallen er minder kans is dat deze stuk is. Een screenprotector is ideaal om je scherm een extra beschermlaag te geven. Bij diverse iPhones is het scherm namelijk van glas gemaakt en dit is redelijk gevoelig. Met een hoesje en screenprotector hoef je dus minder snel een nieuwe iPhone te kopen!

Optimaliseer je batterijduur

Een probleem bij mobiele telefoons is vaak dat de batterij minder lang mee gaat dan in eerste instantie beloofd is. Er zijn diverse trucjes die je kunt uithalen om de batterij van jouw iPhone langer mee te laten gaan. Er is ten slotte niets irritanter dan een lege telefoon als je onderweg bent! Je kunt het volgende doen om de batterijduur te optimaliseren:

 

  • Voer de nieuwste update uit

  • Zet je telefoon op de donkere modus

  • Schakel handmatig de besparingsmodus in

  • Haal overbodige afbeeldingen en video’s van je telefoon

 

Uiteraard kun je ook jouw batterij laten vervangen als je er echt niet meer tevreden mee bent. Het is namelijk vaak het geval dat de batterij van je iPhone op den duur minder wordt. Een Iphone reparatie den haag om je batterij te vernieuwen kan ervoor zorgen dat je batterij weer hele dagen mee kan! Voorkom dat je onderweg zonder telefoon komt te staan door onze tips op te volgen.

Laat je iPhone repareren

Is jouw iPhone toch stuk gevallen of krijg je deze niet meer aan? Dat is heel naar en kan je flink wat geld gaan kosten. Een nieuwe iPhone kost toch al snel ongeveer duizend euro. Geef de hoop echter niet te snel op en doe onderzoek of jouw telefoon misschien nog wel gemaakt kan worden. Dit is veel voordeliger dan een nieuwe iPhone kopen. Met een iPhone x reparatie sta je met een kapot scherm vaak binnen een half uur alweer buiten. Zonde om dit over te slaan en direct een nieuwe te kopen! Ook als je een nieuwe iPhone wilt kopen is het een goed idee om je oude telefoon eerst te laten repareren. Je kunt hier namelijk nog flink wat geld voor vragen.   

 

https://thephonelab.nl