TAEC
Image default
Zakelijk

Accountantskantoor Goorden & Huysmans

Een digitale administratie en de juiste koppelingen zorgen voor minder rompslomp in de administratie. Waardoor jij als ondernemer meer tijd kunt besteden aan het ondernemen zelf. Aankoop of verkoop bedrijven, Je hebt een bepaalde leeftijd bereikt om te stoppen. Of je wilt juist groeien door een andere onderneming erbij te kopen.

Eventueel in samenspraak met een fiscalist. Subsidies, regelingen en prive aangelegenheden, Er zijn tal van subisidie- en financieringsmogelijkheden vanuit de overheid. En een accountant heeft hier goed inzicht in welke regelingen voor jou van toepassing kunnen zijn. Ook de huidige corona situatie brengt een enorme stroom aan NOW-regelingen met zich mee die door accountants geregeld worden.

Accountantskantoor Uden

Denk aan huwelijksgoederenrecht, erfrecht en schenkingen bijvoorbeeld. Ook hier zien we nog wel eens dat de hulp van een fiscaal jurist wordt ingeschakeld. Kosten MKB Accountant, Een MKB-accountant werkt dus meestal bij een klein of middelgroot accountantskantoor. De kosten voor een MKB-accountant flucueren natuurlijk, maar gemiddeld genomen hanteren zij uurtarieven van circa € 125,- (excl btw en reiskosten).

Betrouwbare MKB Accountants vinden, In dat geval kunnen wij jou verder helpen waarbij de meest gunstige prijs-kwaliteitsverhouding centraal staat. We weten ook precies wanneer jij dit type accountant nodig bent als ondernemer. Misschien ben jij niet eens een accountant nodig, maar volstaat een administratiekantoor ook wel. Aan de hand van een aantal vragen, helpen wij je graag verder.

Administratiekantoor Of Accountantskantoor

Op basis van goede referenties zorgen we dat jij bij de juiste accountant terecht komt. Vacatures MKB Accountants Er zijn ook volop vacatures voor accountants in het MKB.

Home » Kantoren » Rotterdam Noord Het administratiekantoor waar je op kunt rekenen Als klant zoekt u een goed en betrouwbaar administratiekantoor. Waar ze schappelijke tarieven hanteren voor uw administratie, fiscale aangiften en advisering. Een kantoor waar uw vragen over financiële kwesties snel en adequaat beantwoord worden. En waar goed klantcontact meer dan vanzelfsprekend is.

Accountantskantoor Corthout Michel

Ik ben Jordan Wulffraat, eigenaar van Cijfer, Meester Rotterdam Noord, een gepassioneerd ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in de administratieve dienstverlening. Persoonlijke aandacht Cijfer, Meester Rotterdam Noord telt het beste van twee werelden bij elkaar op. Een laagdrempelig servicegericht administratiekantoor met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de klanten.

De kracht van Cijfer, Meester is dat de bulk van de werkzaamheden op de lokale kantoren wordt verricht. Zo nodig ondersteunt door specialisten via het hoofdkantoor. Denk aan accountancy, fiscaal recht en inkomensplanning. Zaken dus waar u niet dagelijks mee bezig zult zijn maar altijd beschikbaar op het moment dat dit gewenst is.

Accountantskantoor Gorinchem

Met een minimum aan overhead biedt Cijfer, Meester Rotterdam Noord een maximum aan service. Voor een vast maandbedrag weet u zich verzekerd van een prima boekhouder om de hoek. En zit u met een meer ingewikkeld vraagstuk op het gebied van financiën, belastingrecht of verzekeringen, dan is het antwoord nooit verder weg dan één telefoontje naar datzelfde kantoor om de hoek.

Graag maak ik kennis met U of met uw organisatie. Het administratiekantoor waar je op kunt rekenen Als klant zoekt u een goed en betrouwbaar administratiekantoor. Waar ze schappelijke tarieven hanteren voor uw administratie, fiscale aangiften en advisering. Een kantoor waar uw vragen over financiële kwesties snel en adequaat beantwoord worden.

Accountantskantoor Purmerend

Stop met zoeken, bij ons bent U op het goede adres. Ik ben Jordan Wulffraat, eigenaar van Cijfer, Meester Rotterdam Noord, een gepassioneerd ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in de administratieve dienstverlening. Persoonlijke aandacht Cijfer, Meester Rotterdam Noord telt het beste van twee werelden bij elkaar op. Een laagdrempelig servicegericht administratiekantoor met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de klanten.

De kracht van Cijfer, Meester is dat de bulk van de werkzaamheden op de lokale kantoren wordt verricht. Zo nodig ondersteunt door specialisten via het hoofdkantoor. Denk aan accountancy, fiscaal recht en inkomensplanning. Zaken dus waar u niet dagelijks mee bezig zult zijn maar altijd beschikbaar op het moment dat dit gewenst is.

Accountantskantoor Nijkerk

Met een minimum aan overhead biedt Cijfer, Meester Rotterdam Noord een maximum aan service. Voor een vast maandbedrag weet u zich verzekerd van een prima boekhouder om de hoek. En zit u met een meer ingewikkeld vraagstuk op het gebied van financiën, belastingrecht of verzekeringen, dan is het antwoord nooit verder weg dan één telefoontje naar datzelfde kantoor om de hoek.

Graag maak ik kennis met U of met uw organisatie. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en ik kom graag naar U toe. Jordan Wulffraat Adrianalaan 1993053 MC, Rotterdam .

Accountantskantoor Kreulen

Bekijk de nieuwe editie van Cijfers die Spreken.

Data 15 juni 2021 Leestijd van ongeveer 7 minuten 0 reacties Hoe innovatief moet de accountant zijn? Is het ontbreken van slimme auditsoftware een dealbreaker? En zijn er al klanten die bij een offerte willen weten hoe het accountantskantoor technologie inzet? Een rondgang langs early adaptors. “Als het gaat om de cryptokant van de business, geef je hem in feite een opleiding waar je zelf voor betaalt.” Peter Steeman It’s all about the data stupid, heet een hoofdstuk uit het NBA-rapport Van bankzitter tot sterspeler, de impact van technologie op de accountantscontrole (2019).

Verenigd Accountantskantoor Voor Medici En Paramedici

“In het segment van grotere organisaties vragen klanten er om. Naast de grotere organisaties is er een nieuw segment van vooral jonge technologiebedrijven die actief zoeken naar een accountant die hen beter begrijpt en een aanpak biedt, die past bij de op technologie georiënteerde dynamiek van hun organisatie.” Maar hoe ziet die nieuwe relatie tussen de datagedreven klant en innovatieve accountant er in de praktijk uit? Wisselwerking De gemeente Rotterdam zit midden in de transitie naar een datagedreven organisatie.

Hoe beïnvloedt die digitaliseringsagenda de selectie van de accountant? “IT wordt een steeds belangrijker onderdeel van de controle”, aldus Marcel van Gilst, afdelingshoofd Financial Audit bij de gemeente Rotterdam. “De uitvoering wordt steeds meer datagedreven. Van de externe accountant wordt verwacht dat hij in diezelfde ontwikkeling meegaat. Hij moet weten wat de risico’s zijn (bunq pas).

Accountantskantoor Albo

Daar halen we handwerk weg.” ‘Je wilt voorkomen dat een accountant zich vier weken opsluit om onze systemen te doorgronden.’ Wat betekent robotisering voor de controleaanpak? “Bij de aanbesteding kijken we daar specifiek naar”, zegt Van Gilst. “Wat voor moderniseringen gaan ze de komende jaren toepassen in de financial audit? Het inzetten van data-analyse bijvoorbeeld.

Wij zorgen dat we de processtromen en de data op orde hebben, zodat je er andere controletechnieken op los kan laten. Bij de aanbesteding gaf Pw, C aan dat ze wil meewerken aan de doorontwikkeling van de audit. Het is een wisselwerking.” Prikken Hoe is dat voor een innovatieve startup? Wat verwacht die van een accountant? Erich Schnoeckel is adviseur blockchain en oud-coo van Finturi, een op blockchain gebaseerd factuurfinancieringsbedrijf.

Accountantskantoor Warmerdam

“Wanneer je je als startup bezighoudt met complexe IT, wil je een accountant die veel in dat segment zit. Hij moet niet alleen de techniek begrijpen maar ook voorbereid zijn. Zich verdiept hebben in de problematiek die hij kan verwachten. De accountant moet innovatief zijn.” Toch verwacht Schnoeckel niet dat bedrijven eisen stellen aan de technologie die hun accountant gebruikt bij de audit.

Hoe hij zijn werk doet is een black box. Als je dat wist, deed je het zelf wel – 183 dagen regeling. Je reviewt zijn tarieven. Zijn die marktconform? Veel verder gaat het niet. Accountants worden heel erg op buikgevoel geselecteerd. Voor een ondernemer is een accountant bijna een biechtvader. Eigenlijk moet je het veel rationeler aanvliegen.” ‘Als we een klant aansluiten op ons systeem krijgt hij sneller inzage in zijn financiële situatie.’ In de praktijk heeft een accountant moeite de innovatiedrift van een startup te volgen, meent Schnoeckel.

Accountantskantoor Mierlo

“Als startup ben je bezig zelf een nieuwe wereld te ontdekken. Hoe waardeer je een asset als de waarde ervan in tokens wordt uitgedrukt? Finturi maakt van de invoice een token. Tokens worden verhandeld. Dat is best complex. In de praktijk gaat de accountant mee in de redenering die je hem geeft.

Je kunt gebruik maken van zijn netwerk. Als het gaat om de cryptokant van de business, geef je hem in feite een opleiding waar je zelf voor betaalt.” Hobbel Tech startups beoordelen hun accountants niet zozeer op digitale skills, is de ervaring van Martin de Bie, adviseur innovatie bij 216 Accountants.

Accountantskantoor Joure

Als beginnende onderneming hebben ze vaak te maken met een samenstellend accountant die vooral gefocust is op het leveren van compliance diensten, zoals de jaarrekening en fiscale aangiften. En ook al zijn ze innovatief, ze hebben meestal een vrij standaard boekhoudpakket.” Als accountantskantoor onderscheidt 216 zich door een sterke focus op het verwerken van de boekhouding, door het jaar heen, aldus De Bie.

Met slimme tools, en door gestandaardiseerde data op basis van RGS (referentie grootboekschema), kunnen we niet alleen de klanten sneller bedienen met actuele cijfers, maar ook aangiftes en jaarrekeningen vlotter afwikkelen aan het einde van het boekjaar. Zo zitten we kort op de bal en kunnen we de klant proactief adviseren.

Wat Is Accountantskantoor In Engels

Deze werkwijze kunnen we alleen hanteren als we beschikken over actuele administratieve data van kwalitatief hoog niveau.” 216 Accountants wordt steeds meer bekend als datagedreven accountant. “Nieuwe klanten zijn gecharmeerd van ons abonnementsmodel, waarin de jaarrekening en fiscale aangifte niet ons belangrijkste product zijn. Als we een klant aansluiten op ons systeem gaat hij sneller inzage krijgen in zijn financiële situatie, wat ondernemers helpt om belangrijke strategische beslissingen te nemen en eventueel extern kapitaal op te halen bij investeerders.” ‘Je geeft de accountant een plattegrond en die kijkt naar in- en uitgangen.’ Ook als ondernemer en accountant dezelfde innovatiedrang delen loert er een gevaar, aldus De Bie.

Over ons — Morsink Accountants Rotterdam

Dat zijn we niet. Daar past bescheidenheid. Je moet op tijd IT-consultants inschakelen bij de implementatie van nieuwe processen of systemen. Je ziet nu veel ondernemers die snel een webwinkel aan hun bestaande business hebben gebouwd. In zo’n situatie moet je goed nadenken over de implicaties hiervan op de boekhouding en de juiste systemen selecteren en implementeren om de boekhouding efficiënt te voeren.

Accountantskantoor Oss

“We zoeken een sparringpartner. Hij of zij moet niet alleen verstand hebben van IFRS, maar ook iets snappen van geautomatiseerde processen. Hij moet een beeld hebben van de systemen die we gebruiken. Dat is best lastig want het zijn systemen die we zelf hebben gebouwd. Met beperkte IT-kennis kan je een bedrijf als bunq niet controleren.

Dat is zonde van zijn tijd. Je wilt weten wat hij vindt van onze systemen. Welke controles wil hij zichtbaar zien?” Daarvoor voert Spaans gesprekken met accountantskantoren. “Wie sturen ze af op de proposal? Is het alleen een accountant of neemt hij iemand van de IT-afdeling mee? We willen dat de accountant steeds meer kan met de data.

Accountantskantoor Trox

Dat is prettig. Daardoor heb je iemand die het hele spectrum overziet. Dat betekent wel dat je als klant je huiswerk gedaan moet hebben.” Datagedreven NBA Om facts and figures over de sector beter inzichtelijk te maken, leden beter en proactief te kunnen ondersteunen en de interne bedrijfsvoering te verbeteren, wil ook de NBA meer datagedreven worden.

De overgang naar een datagedreven organisatie geschiedt stap voor stap. In 2020 is gestart met nader onderzoek naar wensen en mogelijkheden. Ook is een aantal datagedreven projecten in gang gezet. Het aantrekken van een programmamanager moet in 2021 een impuls geven aan de overgang naar een datagedreven organisatie. Spaans probeert in de audit de lat ieder jaar hoger te leggen.

Accountantskantoor Den Helder

Daarvan word ik als nerd enthousiast. Zo hebben we de controles op de omzet naar voren gehaald. Vorig jaar deden we dat in mei. Nu vindt die met behulp van data-analyse plaats in januari.” Een datagedreven audit kan alleen als je samen optrekt, benadrukt hij. “Je moet eerst goed in overleg.

Wat kunnen we het beste aanleveren en op welke systemen kan de accountant controleren?” Als we een klant aansluiten op ons systeem gaat hij sneller inzage krijgen in zijn financiële situatie “Waar stroomt geld in en uit? Waar kan een softwareontwikkelaar getallen veranderen? Je moet aantonen hoe je dat proces beveiligd hebt.

Accountantskantoor Baarn

Doen we genoeg om een boete te voorkomen? Een gegevensgerichte controle wil je zo min mogelijk. Dat heeft niet zoveel nut, met zoveel transacties.” Peter Steeman is tekstschrijver en eigenaar van bureau Tweetekst.