TAEC
Image default
Bedrijven

Alles rondom zakelijk leasen

OnLease maakt het mogelijk voor ondernemers om in hun gewenste bedrijfswagen onderweg te gaan. Ook voor startende ondernemers is erg veel aanbod. Wij helpen al onze klanten graag op weg en zorgen ervoor dat iedereen met een glimlach onze showroom verlaat! Bij financial lease kunt u ervoor kiezen om een nieuwe wagen te leasen of om bijvoorbeeld een occasion te leasen. Het is net wat u zelf fijn vindt en wat aansluit in uw situatie! 

Leasen voor zzp’ers

Het is voor zzp’ers niet altijd even makkelijk om de financiering voor een bedrijfswagen rond te krijgen. Een bedrijfswagen kan namelijk bij sommige maatschappijen veel geld kosten. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn! Financial lease wordt namelijk door de belastingdienst gezien als een investering voor uw bedrijf. Hier kunt u dus enorm veel fiscale voordelen uithalen als zzp’er. U hoeft dus niet in één keer veel geld te investering, maar u betaalt een vast bedrag per maand bij uw gekozen leasemaatschappij. De hoogte van dit bedrag spreekt u af met de leasemaatschappij. 

Wat houdt financial lease in?

Hieronder staan een aantal punten beschreven van wat Financial Lease nou inhoudt:

  • Een auto bemachtigen, zonder dat u als zzp’er een grote investering in één keer moet doen.

  • U profiteert van enorm veel fiscale voordelen.

  • U spreekt zelf een bedrag af dat u per maand moet afbetalen met uw gekozen leasemaatschappij.

  • U heeft de keuze uit een enorm breed assortiment.

  • U bepaalt zelf hoe uw contract eruit komt te zien.

Occasion lease

Veel mensen vragen zich af wat occasion lease inhoudt. Bij occasion lease least u een gebruikte wagen, en dus niet een nieuwe wagen. Veel mensen kiezen voor occasion lease, omdat het voordeliger is dan een nieuwe wagen leasen. De aanschafwaarde is dus vaak lager, waardoor de bijtelling ook lager kan uitvallen bij de meeste gevallen. Daarnaast hebben de meeste leasemaatschappijen een enorm breed aanbod als het gaat om occasion lease. Hierdoor kunt u meteen de weg op met uw gekozen financial lease auto!

https://onlease.nl/financial