TAEC
Image default
Woningen

Alles wat u moet weten over visgraat PVC

Visgraat PVC vloeren zijn helemaal in op dit moment! Deze trendy vloerbedekking is gemaakt van waterdichte materialen, waardoor het perfect is voor keukens, badkamers en alle andere natte ruimtes in uw huis. Visgraat PVC vloeren zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken – perfect voor drukke gezinnen!

Hoe werkt visgraat PVC?

Visgraat pvc-vloeren worden rechtstreeks op een vlakke ondergrond gelijmd. Dit betekent dat het in de meeste gevallen nodig is om de ondervloer, ook wel de dekvloer genoemd, vooraf te egaliseren. Zodra de ondervloer is geëgaliseerd, kunt u beginnen met het plaatsen van uw nieuwe visgraat PVC vloer. Zorg ervoor dat u alle instructies van de fabrikant nauwkeurig opvolgt, zodat zal uw vloer correct worden geïnstalleerd en er jarenlang fantastisch uitzien.

De top 5 voordelen van visgraat PVC vloeren

  • De vloeren zijn 100% waterdicht, dus perfect voor natte ruimtes zoals de keuken en de badkamer.

  • Dit type vloer heeft een lage thermische weerstand, waardoor het een uitstekende keuze is voor kamers met vloerverwarming. 

  • PVC is gemakkelijk schoon te maken – een snelle veeg- of dweilbeurt is voldoende om uw vloer er op zijn best te laten uitzien. 

  • Het visgraatpatroon van de vloeren ziet er stijlvol uit en zal zeker indruk maken op gasten. Daarnaast is het beschikbaar in een variatie aan kleuren, van lichte eik tot zwart, er is voor elk interieur wel iets te vinden.

  • De vloeren worden gemaakt van zeer duurzaam materiaal dat erg lang meegaat.

Veelgemaakte fouten om te ontwijken bij het installeren van uw visgraat PVC vloer

  • Het niet egaliseren van de ondervloer vóór installatie 

  • Het niet nauwkeurig opvolgen van de instructies van de fabrikant 

  • De vloerbedekking installeren op een plaats die niet geschikt is voor water, zoals een open haard of radiator 

Als u plannen aan het maken bent voor uw volgende huis renovatieproject, overweeg dan zeker visgraat PVC vloeren en geniet van al zijn voordelen! Met zijn trendy design en waterdichte constructie kunt u niet fout gaan met dit type vloerbedekking.