TAEC
Image default
Bedrijven

Badkamer must haves!

Een nieuw huis een nieuwe badkamer, of toch niet? In de meeste huizen is een badkamer aanwezig die niet meteen vervangen zal worden. Hoe kun je jouw badkamer dan toch persoonlijk aankleden? En wat mag er absoluut niet ontbreken in een badkamer?

Er zijn een aantal items onmisbaar in de badkamer, naast een douche/bad en wastafel natuurlijk.

Doucherek

Ook als je geen douche hebt, maar een bad, is een doucherek onmisbaar. Een doucherek biedt namelijk de mogelijkheid om alle producten die je in de douche gebruikt, netjes op te bergen. Een doucherek voorkomt ook dat je zeep en scheermes altijd onder water staan, want het wordt meestal in de hoek van de douche bevestigd. Als je een bad hebt kun je voorkomen dat je alle benodigdheden rondom je badkuip hebt staan.

Planten

Als je daglicht op je badkamer hebt, dan zijn planten een must! Er zijn namelijk planten die het heel goed doen op de badkamer, omdat ze van vochtige ruimtes houden. Dit is dus je kans om tropische planten aan te schaffen, in de badkamer zullen ze goed gedijen.

Badmatten

Een andere must in iedere badkamer is de badmat. Een badmat voorkomt dat er handdoeken op de grond liggen en zorgt voor een nette persoonlijke badkamer. Natuurlijk heeft iedereen badmatten, maar heb je ze ook een persoonlijke touch gegeven? Op internet kun je veel verschillende ontwerpen vinden, zodat jij je badkamer helemaal thuis kunt laten voelen doormiddel van je styling.

Goede verlichting

Een ander punt wat in de badkamer niet over het hoofd mag worden gezien, is goede verlichting. Kies ervoor om duurzame LED verlichting te implementeren in je badkamer spots of iets dergelijks. Zorg ervoor dat het goed daglicht nabootst. Dit zal ervoor zorgen dat ook in de avond gebruik kunt maken van je badkamer, net zoals overdag.

Denk aan herbruikbare artikelen

Om duurzamer te leven zijn er al flink wat alternatieven. Zo bestaan er wasbare wattenschijfjes en milieuvriendelijke wattenstaafjes. Als je nieuwe spulletjes voor je badkamer gaat aanschaffen is het zeker de moeite waard je hier in te verdiepen, aangezien het je flink wat geld kan besparen in de toekomst.