TAEC
Image default
Eten en drinken

BBQ op locatie zorgt voor een bijzondere cateringervaring

Je plant een tuinfeest en wilt je gasten verrassen met een culinair hoogstandje? Of wil je een kok inhuren die op je familiefeest voor heerlijke lekkernijen van de BBQ zal zorgen? Boek dan een volledig verzorgd BBQ pakket mét professionele kok op locatie voor een onvergetelijk familiefeest of tuinfeest met iedereen die je lief is. Dankzij de professionele kok heb je zelf geen omkijken naar het bereiden van het eten. Dankzij het volledige BBQ pakket heb je geen stress over de hoeveelheid eten en wát je aan eten en drinken in huis haalt. Vanaf 50 personen verzorgt een kok voor het fysieke welzijn van jouw gasten en je krijgt wellicht nog een paar interessante barbecuetips uit de eerste hand.

Ga voor gemakt en geniet

Een privé chef kok tovert in een handomdraai een heerlijk barbecuemenu tevoorschijn – zowel in je eigen achtertuin als op het terras. Zo geniet je van een heerlijke middag of avond met familie en vrienden en maak je live kennis met nieuwe barbecuetrends en de nieuwste barbecuetechnologie. Bijzonder populair is de huur van een barbecue pakket met privékok ter gelegenheid van een aanstaande verjaardag, zomerfeest of zelfs een avond met vrienden.

Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke catering of partyservice met een wow-effect, is een BBQ op locatie zeker aan te raden. Voor elk evenement of feest krijg je dan iets heel bijzonders van de barbecue gepresenteerd: BBQ catering. Dankzij deze catering is er heel veel mogelijk. Van kleine liflafjes als fingerfood voor een informele receptie tot een voortreffelijk meergangenmenu voor de wat sjiekere gelegenheid. Je gasten zullen in verrukking worden gebracht en een professioneel cateringbedrijf zorgt voor alles maar met name voor dat 100% wow-effect.

Groot assortiment, veel keuze

Een BBQ zal van je evenement een heel bijzondere cateringervaring maken. De professionals die dit aanbieden op locatie komen je huis huis, bedrijf of waar jij dat maar wilt. Je hebt vaak de keuze uit diverse BBQ pakketten met verse, hoogwaardige ingrediënten, de drank en alle apparatuur. Dan steken ze de BBQ aan! Alles is live! Als je gasten zin hebben, kunnen ze natuurlijk meekijken over de schouder van de barbecuekok.

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, een BBQ op locatie kan altijd. En elke gelegenheid is bij uitstek geschikt om eens anders te denken dan traditioneel. Een BBQ op locatie is een fantastische ervaring. En geschikt voor een bruiloftsfeest, doopfeest, verjaardag, familiefeest, zomerfeest, bedrijfsfeest, zakelijke lunch, kerstfeest, nieuwjaarsreceptie, promotie, afstudeerfeest.