TAEC
Image default
Internet

Beste 3 manieren om AVI naar MP4 te converteren

Als mediacontainerformaat is AVI het perfecte videoformaat dat compatibel is met de meeste draagbare apparaten voor mediaspelers. Steeds meer mensen moeten een manier vinden om AVI naar MP4 te converteren, wat handiger is om videoclips in een Flash-editor te importeren, te bewerken, naar een HTML-pagina op internet te uploaden, enzovoort. Nou: slechte resolutie of vervorming van AVI-video.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar programma dat AVI naar MP4 kan converteren? Dit artikel geeft je drie manieren om deze videoconversie te maken.

1. VLC Media Player

Vraag je je af “Kun je VLC gebruiken om AVI naar MP4 te converteren”? Het antwoord is ja. De VLC-speler, bekend als een open source videospeler, kan video’s in verschillende formaten afspelen, maar kan ook video’s converteren naar populaire AVI-formaten in MP4format. VLC kan voldoen aan de basisconversievereisten als u niet vaak conversiefuncties gebruikt.

Hoewel de VLC-speler gemakkelijk video’s naar MP4 kan converteren, heeft het ook zijn nadelen. Conversie van videoclips kan onverklaarbare fouten veroorzaken. Bovendien kan de video niet worden aangepast vóór conversie. Ondersteunde conversie-indelingen zijn beperkt. In dit perspectief zullen we hieronder nog een gratis MP4-converter converteren.

2. AnyConv

Het gratis softwareprogramma voor videoconversie is een uitstekende keuze om AVI naar MP4 te converteren. Wat gebeurt er als u geen videoconversieprogramma op uw computer wilt downloaden en installeren? De online videoconverters kunnen u hierbij helpen. AnyConv is een gratis online video-omzetter die het converteren van de meest voorkomende video- en audioformaten ondersteunt. U kunt AVI-formaten in 3 stappen converteren naar AVI, MP4, WMV, MKV en andere formaten. Je kunt ook video converteren naar audiobestanden zoals WAV, MP3, M4A enzovoort.

Hoe AVI naar MP4 te converteren met AnyConv

Stap 1: Upload het AVI-bestand. Blader door het bestand vanaf uw computer of sleep het naar de pagina.

Stap 2: Selecteer <<converteren naar mp4>>. Selecteer het mp4-formaat of een ander formaat om te converteren (er zijn meer dan 200 compatibele formaten beschikbaar).

Stap 3: Download uw mp4-bestand. Wacht tot het bestand is geconverteerd en klik vervolgens op het .mp4-bestand om het te downloaden.

Dat is het. AnyConv heeft een supersnelle conversiesnelheid tussen online tools. Het enige nadeel is dat de totale bestandsgrootte beperkt is, zoals het geval is bij de meeste gratis online tools.

3. Pavtube Video Converter

Ben je tevreden met twee manieren? Voor een krachtigere AVItoMP4-converter moet je Pavtube Video Converter gebruiken, een professionele, betrouwbare en professionele video-omzetter die meer dan 100 video-invoerformaten en meer dan 200 video-uitgangen ondersteunt. Tegelijkertijd kunt u een batch-videoconversie maken om tijd te besparen, met hoge stabiliteit en zonder breakout-problemen. Je kunt niet alleen MP4-video krijgen; u kunt ook uw MP4-video-instellingen aanpassen, zoals: bijvoorbeeld videobeelden, videoresolutie, videobitsnelheid, videocodecs, audiokanalen, enz. Met deze video-editor kunt u uw video’s bewerken, inclusief ondertitels, tekst, watermerken, muziek , achtergrondvideo en meer.