TAEC
Image default
Fotografie

Bestel je foto in glas bij All-in Crystal

Het vinden van een geschikt en mooi cadeau is altijd een onwijs lastige taak. Veel mensen hebben eigenlijk alles al wat hun hartje begeert. Dit maakt het vinden van een relevant cadeau erg moeilijk. Er is altijd een kans dat de persoon het cadeau niet leuk vindt, of nog erger, deze al heeft. Als dit het geval is, wordt het uitpakken van het cadeau altijd een redelijk ongemakkelijke situatie. Om dit soort toestanden te vermijden, is het handig om een cadeau te geven dat altijd van pas kan komen en ook nog eens op die persoon gebaseerd is. Een cadeau dat aan al deze eisen voldoet, is een foto in glas!

Hoe werkt het afdrukken van een foto in glas precies?

Een foto afdrukken in glas is een vrij ingewikkeld proces. De foto wordt in kristalglas gelaserd, zodat deze langer goed zal blijven en bovendien een mooiere schittering zal krijgen. Kristalglas heeft daarnaast een optisch zuiver karakter wat ervoor zorgt dat het glas een luxueuze uitstraling heeft. De extreme hardheid en glans van het kristal dragen bij aan deze hoge kwaliteit. Uw foto komt zo helemaal tot zijn recht. Verder is een uitgebreide en gedetailleerde afwerking erg belangrijk. U kunt zelf kiezen of u bij ons enkel een foto in glas laat graveren, of ook een persoonlijke emotionele tekst aan het glas toevoegt.

Wat zijn de voordelen van een foto in glas?

Er zijn diverse voordelen verbonden met het aanschaffen van een foto in glas geschenk bij onze webshop. Deze zullen nu voor u op een rijtje worden gezet:

  • Een uniek cadeau. Een foto in glas is een erg leuk cadeau en natuurlijk niet zo standaard als een lekkere chocoladereep of een mooie bos bloemen. Daarnaast is een foto in glas eigenlijk altijd goed. In plaats van bij een boek of een lekker parfum, is hier de kans erg groot dat de persoon voor wie u dit cadeau heeft gekocht het nog niet heeft. Dit voorkomt ongemakkelijke momenten!
  • Een persoonlijk cadeau. Een foto in glas is een super origineel cadeau, omdat het dus gebaseerd is op een foto van iemand of iets (dat kan immers ook, een foto in glas laten afdrukken van uw huisdier). Dit cadeau is ontzettend veelzijdig omdat het gegeven kan worden bij een breed scala aan gelegenheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een leuke Foot in glas van uw kinderen of uzelf voor uw lieftallige moeder voor Moederdag? Of een lieve foto van u en uw partner voor Valentijnsdag? Onze webshop zorgt ervoor dat elke feestdag naar een hoger niveau getild wordt met een foto in glas!
  • Een voordelig cadeau. Een foto afdrukken in glas is bij ons zeer voordelig en budgetproof. Dit maakt het cadeau nog leuker om te geven!

Soorten foto’s in glas

Onze webshop (All-in Crystal) heeft een breed assortiment aan foto’s in glas. We zullen hier enkele soorten kort behandelen zodat u wellicht wat inspiratie op kan doen voor een leuk geschenk.

3D foto in glas

U kunt uw foto driedimensionaal laten afdrukken door middel van een 3d foto in glas. Dit zorgt voor een ontzettend gaaf effect: de foto lijkt echt tot leven te komen en ziet er dus erg realistisch uit. Door de diepte van het glas lijkt het of de persoon die is afgedrukt in het glas echt aanwezig is in uw woning. Onze cadeaus kunnen daarom soms nogal op de emoties inspelen. Dit is gelukkig enkel op positieve manier.

2D foto in glas

U kunt ook een 2D foto in glas laten afdrukken bij onze webshop. Dit formaat is wat kleiner en minder aanwezig en zorgt zo dat uw woning op een subtiele manier wordt opgefleurd. Deze vorm van decoratie is erg origineel en zal menig gast verrassen. Deze 2D foto in glas is zeker een stijlvol cadeau en verbetert het interieur van uw woning.

Foto in glas met verlichting

U kunt ook een foto in glas laten afdrukken met LED verlichting. Dit lichtplateau zorgt voor een nog mooiere presentatie van uw foto. Uw foto in glas kan op netstroom of op batterij worden afgeleverd. Het lichteffect zorgt voor een engelachtig effect, wat echt prachtig is!

En, heeft u inspiratie op kunnen doen voor uw eerstvolgende cadeau voor een van uw dierbaren of wellicht voor uzelf? Koop dan nu het ultieme cadeau door een foto in glas te bestellen bij de webshop All-in Crystal!

https://www.all-incrystal.nl/