TAEC
Image default
Internet

CTSadvies.nl: alles over computers en techniek!

Op CTSadvies.nl vind je allemaal informatie over computers en techniek. Ook vind je het nieuwste nieuws. Zo kun je een aantal handige tips op doen om zelf aan de slag te gaan met computers en techniek.

Advies over computers

CTSadvies.nl geeft een aantal tips bij het uitzoeken van een computer. Het uitzoeken van een computer is best een lastige taak. Je moet namelijk met best een aantal dingen rekening houden. Iedereen heeft namelijk een eigen voorkeur voor computer.

Er zijn verschillende soorten computers. Je hebt namelijk een vaste computer en je hebt een laptop of een stick computer. Als je op zoek bent naar een computer is het belangrijk om hier eerst een keuze tussen te maken.

Een laptop of een stick computer is ideaal om mee te nemen. Een laptop is compact en makkelijk te gebruiken overal. Een stick computer is een computer waar je alleen een scherm voor nodig hebt.

Je kunt ook kiezen voor een vaste computer. Dit zijn computers die op een vaste plaats moeten staan. Hier zijn verschillende varianten van. Zo heb je de pc. Dit is de krachtigste computer en kun je vaak ook heel erg veel op aansluiten. Een all-in-one is ook een goede optie. Dit is een computer en een scherm ineen. Je hebt ook een mini pc. Deze worden vooral gebruikt voor op kantoor.

CTSadvies.nl computer trainingen

Op CTSadvies.nl vind je ook van alles over computer trainingen. Als je nog niet goed om kunt gaan met computers, kan het heel erg lastig zijn om aan het werk te gaan. Daarom kan het heel erg handig zijn om een computer training te doen.

Er zijn heel erg veel verschillende cursussen die je kunt volgen over computers. Hiermee kun je leren hoe je om gaat met bepaalde programma’s. Zo moet je denken aan Windows of Apple. Ook kun je cursussen krijgen voor programma’s als word, excel, powerpoint en gmail. Als je aan de slag wilt met computers zijn dit wel een beetje de basisvaardigheden die je moet hebben. Kijk hier daarom dan ook als eerste naar als je een computer cursus wilt doen.