TAEC
Image default
Bedrijven

De 5 bouwstijlen waarmee jij jouw villa laat uitblinken

Wil je een villa laten bouwen, waarmee jij jouw huis laat stralen? Tegenwoordig zijn er allerlei stijlen mogelijk als het gaat om bouwen. De bouwtechnieken zijn verbeterd, waardoor het ondenkbare mogelijk kan worden gemaakt. Een moderne villa bouwen kan door middel van verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een royale vrijstaande woning, dan kun je het beste een villa laten bouwen die je naar eigen wens kunt laten bouwen en inrichten. De uitstraling zegt alles, dus in dit artikel delen we 5 bouwstijlen wanneer je een moderne villa wil laten bouwen.

1. Rieten kap

Een villa die een rustieke en landelijke uitstraling geeft? Dan is een rieten dak perfect voor jouw villa. Wanneer je de muren wit keimwerk geeft in combinatie met donkere kozijnen ontstaat er een moderne villa, die perfect bij jou past. Een moderne villa bouwen met een rieten dak geeft een sfeervolle uitstraling aan jouw woning. Daarnaast spring jij er met jouw huis helemaal uit, waardoor iedereen in de omgeving jouw woning kent.

2. Modern en duurzaam

Tegenwoordig wordt duurzaamheid steeds belangrijker met de opwarming van de aarde. Ook als het gaat om het bouwen van huizen, wordt dit steeds een belangrijker aspect. Wil je een villa die naast moderniteit en klasse ook duurzaamheid uitstraalt? Denk dan bijvoorbeeld aan een lessenaarsdak, met daarop zonnepanelen. Als je daarnaast nog ervoor kiest om een warmtepop te installeren in je villa dan weet je zeker dat je een moderne en duurzame woning hebt. Een moderne villa bouwen kan dus ook duurzaam zijn en toch moderniteit uitstralen.

3. Gelijkvloers

Wil je een woning bouwen die levensloop bestendig is? Dan kun je ervoor kiezen om een villa te bouwen die gelijkvloers is. Bij een gelijkvloerse woning, wordt vaak gedacht aan een bungalow, maar wist je dat zo een type woning ook moderniteit kan uitstralen? Door in het ontwerp te kiezen voor hout en grote ramen, zorg je ervoor dat deze gelijkvloerse villa een moderne uitstraling krijgt.

https://www.ihcarchitects.com/moderne-villa-bouwen/