TAEC
Image default
Industrie

De beste inpakmachines voor uw producten!

Voor ieder bedrijf is het natuurlijk uitermate belangrijk dat de producten goed kunnen worden verpakt. Uw product is als het ware uw visitekaartje, dat wilt u zo goed mogelijk behandelen.

 

Wij zijn uw partner!

 

Bij https://www.idepack.nl kunnen wij u helpen aan de juiste sealmachines te komen voor het inpakken van uw producten. Wij beschikken over jarenlange kennis, en ervaring. Hiermee zijn wij in staat om u uitstekend advies te geven over welke machine u nodig heeft. Heeft u er al een uitgezocht? Dan kunnen wij samen met u kijken of dit echt de juiste is. Wij hebben een flexibele technische afdeling die met u kan kijken naar de beste oplossing, van standaardoplossingen, naar echte specifieke wensen.

Ons advies stopt niet bij het uitkiezen van een machine, wij kunnen u van dienst zijn wanneer het gaat om het uitdenken van het hele proces, samen kunnen wij kijken naar wat het slimste is om te doen, en wat het meest efficiënt werkt, en dat doen zij met plezier. Er is sprake van allerlei verleende services die u gewoon los kunt inzetten, of uiteraard niet wanneer u hier geen behoeft aan heeft. Maar wellicht is het handig om ook van een ander bedrijf eens te horen welke aanpak wellicht het beste is, en natuurlijk adviseren wij enkel, de keuze blijft uiteraard aan u! Echter, wij zijn maar al te graag uw partner, dus aarzel niet om de extra geboden hulp in te schakelen.

Wij hebben niet enkel een hele goede technische dienst, wij beschikken tevens over een storingsdienst. Een stilstaande machine, dat wilt u natuurlijk te allen tijde niet hebben. En daarom hebben wij in ons eigen magazijn allerlei onderdelen en servicewagens voor u klaar staan om u te helpen, snel en verantwoord.

Natuurlijk is er ook na de koop wel eens wat dat aan de machine moet gebeuren. Wij laten de klanten niet in de kou staan, ook niet na een aankoop. Wij beschikken over een uitgebreid team met ervaren mensen en de juiste mankracht, om u te helpen bij onderhoud en eventuele benodigde service. Onze medewerkers zijn algemeen inzetbaar, en kunnen te hulp schieten bij problemen met welke machine dan ook. Dit gaat van kleine, tot grotere productieprocessen.

 

Wat heb ik nodig?

 

Welke machine u nodig heeft voor uw producten, hangt af van het soort object dat verpakt moet worden. In het assortiment vindt u allerlei soorten machines voor zowel grote, als ook kleinere objecten. Het type product is dus vrij belangrijk voor welk soort machine er nodig is.

Een sealmachine bijvoorbeeld, is in staat om producten doorzichtig te verpakken. Een sealmachine werkt namelijk met krimpfolie, zo kunt u er ook voor zorgen dat de producten er strak uitzien. Hier komen vaak wel 2 soorten machines aan te pas waar de producten doorheen gaan. Het is tevens mogelijk om een machine te bestellen met een tunnel, hierdoor heeft u enkel 1 machine nodig. Een verpakkingsmachine is eigenlijk voor ieder product te benutten. Krimpfolie is namelijk zo gemaakt dat het zich aanpast aan de maat van een product. Dat zorgt er ook voor dat allerlei soorten formaten per direct de deur uit kunnen, alleen de folie heeft u nodig, meer niet.

Wilt u meer weten, neem dan gerust eens een kijkje op: https://www.idepack.nl/sealmachine/

 

Onze verantwoorde werkwijze.

 

Naast dat wij ons 100% proberen in te zetten voor de klant zijn wij ook iedere dag bezig met het innoveren van onze productieprocessen met veel ambitie, om iedere dag te werken aan onze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij staan voor maatschappelijke, en sociale betrokkenheid. Onze onderneming voegt iets toe aan de maatschappij. Wij proberen altijd onze bijdrage te leveren, en een positieve invloed achter te laten op de ondernemingen van de klant.

Daarnaast zetten wij ons ook in voor het milieu, dit is ook belangrijk. Wij handhaven binnen ons bedrijf het scheiden van afval, wij proberen steeds duurzamere verpakkingen te ontwikkelen en we zijn tevens steeds bezig met het ontwikkelen van besparende technieken om te werken aan een milieubesparend productie proces.

https://www.idepack.nl/sealmachine/