TAEC
Image default
Woningen

De beste muggen- en vliegenhorren

Het is een van de beste en meest gebruikte oplossingen om de woning insectenvrij te houden: de hor. Een hor is een stuk gaas dat voor een raam of deur wordt aangebracht. Hierdoor wordt de doorgang belet voor vliegende insecten en spinnen, maar stroomt er wel nog steeds frisse lucht binnen.

Vooral in de lente en zomer, wanneer de temperaturen stijgen, is het wel zo lekker om wel frisse lucht, maar geen insecten in huis te halen. Hoe kies je een goede vliegenhor en wat zijn de mogelijkheden? Hier vind je een overzicht van de beste opties voor jouw woning.

Wat zijn jouw mogelijkheden?

In de eerste plaats kijk je naar je eigen wensen. Wil je graag een vliegenhor kant-en-klaar bestellen of wil je vliegenramen op maat laten maken? Daarnaast kun je ook kiezen uit tal van soorten horren.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een inzethor die je zelf kunt plaatsen wanneer de temperaturen stijgen.

Ook vaste horren die je zelf kunt monteren zijn een optie. Verder kun je online ook rolhorren, magneethorren en lamellenhorren bestellen. Heb je een dakraam en wil hier ook graag een hor voor bestellen? Kies dan voor een dakraamhor; ook deze zijn verkrijgbaar.

Vind altijd een geschikte hor

Natuurlijk kun je ook kiezen voor verschillende kleuren en materialen. Zo vind je altijd de geschikte horren die niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de rest van je inrichting. Ontdek de vele mogelijkheden voor jouw woning en kies de muggen- en vliegenhorren die aan jouw wensen voldoen!

https://www.vliegenraamshop.be