TAEC
Image default
Winkelen

De introductie van de elektrische step in het Amsterdamse staatbeeld

Jarenlang zijn de straten in Amsterdam gedomineerd door oer-Hollandse fietsen. Nu is het tijd voor iets anders en dat is de introductie van elektrische steps in de hoofdstad. Welectric is een bedrijf dat zich volledig richt op het aanbieden van elektrische voertuigen als alternatief voor traditionele, en vaak vervuilende, vervoermiddelen. De elektrische step is een van de voertuigen die zij hebben geïntroduceerd aan klanten uit de omgeving van Amsterdam. Natuurlijk is een step het perfecte vervoermiddel voor stadsgebruik. Vanwege de geringe ruimte die deze namelijk inneemt is de kans bijzonder klein dat u opgehouden wordt door een versperring of drukte. Een e-step zorgt dat u altijd mobiel blijft.

Een geweldige specialist voor jouw elektrisch step

Welectric doet er werkelijk alles aan om u de best mogelijk service aan te bieden. Als u geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld een elektrische fiets voor in het verkeer in Amsterdam zullen deze specialisten u assisteren. U rekent bij hen namelijk op een onafhankelijk advies, zodat u precies ontdekt welke e-bike het beste bij u past. Daarnaast helpen ze u graag om al uw vragen te beantwoorden omtrent financieringsmogelijkheden, verzekeringen en natuurlijk is er ook een reparatie en onderhoudsservice. Alles wat u nodig hebt om in Amsterdam lekker elektrisch te kunnen rijden op uw nieuwe elektrische step.

Kies uw elektrische step om mee door Amsterdam te reizen

Als u een e-step bestelt bij deze specialisten, kunt u kiezen uit verschillende merken. Dit zijn onder andere topmodellen van:

  • Micro
  • Red Bull Racing
  • Ninebot By Segway
  • Skotero

Stuk voor stuk zijn dit merken die zorgen voor betrouwbare steps met een heerlijke wegligging. Wat het belangrijkste is, is dat de e-step goed bij u past. Ook voor uw budget is er wel een elektrische step om mee door Amsterdam te rijden. De goedkoopste modellen beginnen bij Welectric bijvoorbeeld al vanaf zo ongeveer tweehonderd euro. Ga zelf eens kijken op hun website om het aanbod van elektrische voertuigen te ontdekken!

https://www.welectric.nl/