TAEC
Image default
Auto's en Motoren

De Kracht en Voordelen van Glascoating bij Slik Car Detailing

Bij Slik Car Detailing zijn we altijd op zoek naar de beste manieren om uw auto te beschermen en te laten stralen. Eén van de meest effectieve methoden die we hanteren, is glascoating, met name door het gebruik van het topmerk Opti-Coat. Glascoating biedt een breed scala aan voordelen die verder gaan dan alleen esthetische aantrekkingskracht. In dit blog duiken we dieper in op wat een glascoating precies inhoudt, welke soorten er beschikbaar zijn, en waarom dit de ultieme lakbescherming voor uw auto is.

Een glascoating is niet zomaar een laagje verf of was; het is een revolutionaire technologie die een sterke beschermlaag biedt tegen tal van invloeden. Van UV-straling en lichte krassen tot het aanhechten van vuil; een goede glascoating beschermt het allemaal. Bovendien maakt de coating uw auto makkelijker te reinigen, wat op de lange termijn zowel tijd als geld bespaart.

Bij Slik Car Detailing zijn we trots op het feit dat we een exclusieve dealer zijn van Opti-Coat, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn krachtige en duurzame glascoatings. Opti-Coat biedt verschillende typen coatings met variërende garantievoorwaarden, van 1 tot 1,5 jaar voor de Paint Guard tot een levenslange garantie voor de Opti-Coat Pro3.

Opti-Coat Assortiment

Opti-Coat Pro Coating: Dit is een keramische coating die superieure bescherming biedt met slechts één aangebrachte laag. Het is dikker dan een waslaag en wordt gegarandeerd voor 5 jaar.

Opti-Coat Pro + Coating: Deze variant biedt een extra Pro Plus laag die de levensduur van de lak verlengt. Het geeft een garantie van 7 jaar.

Opti-Coat Pro3 Coating: Dit is het paradepaardje van Opti-Coat. Het biedt een keramische coating die vier keer zo dik is als de Pro/Pro+ varianten en wordt geleverd met een levenslange garantie.

Zoals u kunt zien, heeft Opti-Coat voor elke behoefte een passende oplossing. Het beste van alles is dat deze coatings worden aangebracht door onze experts, die gebruik maken van de nieuwste technieken en beste merken om uw auto in perfecte staat te brengen en te houden.

Kortom, als u overweegt om uw auto te laten coaten, kom dan zeker langs bij Slik Car Detailing. Wij zorgen ervoor dat uw auto de bescherming krijgt die hij verdient.

https://www.slikcardetailing.nl/glascoating/