TAEC
Image default
Winkelen

Deze kraam met lederwaren wil je niet overslaan op de markt in Tilburg

Op vrijdag en zaterdag vindt u, op de markt in Tilburg, een marktkraam van de lederwarenwinkel CLD Lederwaren. Deze winkel uit Alphen trekt wekelijks met diverse lederwaren langs allerlei markten in Brabant. Ook kunt u bijvoorbeeld uw nieuwe lederwaren kopen op de wekelijkse markt in Eindhoven, Den Bosch of Rijen. Wilt u uw producten liever online bestellen, bijvoorbeeld omdat u geen tijd heeft om naar de markt in Tilburg te gaan? Of woont u simpelweg te ver weg? De lederwarenwinkel beschikt over een webshop met uitgebreid aanbod. Hier koopt u al uw nieuwe lederwaren eenvoudig online. Ook ledervet kunt u hier online kopen.

Ruime keuze uit allerlei lederwaren van hoge kwaliteit

CLD Lederwaren biedt een uitgebreid aanbod met allerlei lederen producten van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar nieuwe schooltassen, een reistas, een stevige lederen portemonnee of een nieuwe creditcardhouder; bij deze winkel met lederwaren vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Het ledervet, dat de winkel aanbiedt, kunt u zowel online kopen als op de markt in Tilburg of elders in Brabant. Dit product zorgt ervoor dat u voor langere tijd kunt genieten van de lederwaren. Het trekt snel in het leer en zorgt ervoor dat dit soepel blijft. Ook werkt het waterafstotend, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u met uw lederwaren door een regenbui loopt of fietst.

Ontdek het volledige assortiment online of op de weekmarkt

Wekelijks vindt u de marktkraam op de markt in Tilburg of elders in Brabant. Op de website  www.cld-lederwaren.nlvindt u meer informatie over de markten en waar u de marktkraam kunt vinden op welke dag. Wilt u liever online bestellen dan langsgaan op de markt van Tilburg of Eindhoven? Uiteraard is dat ook mogelijk. Online kunt u alle producten en het ledervet eenvoudig kopen. De medewerkers zorgen ervoor dat u uw bestelling spoedig thuis zult ontvangen.