TAEC
Image default
Bedrijven

Een gebruikt of nieuw vakantiehuis kopen op de Veluwe

Vakantiehuis kopen Veluwe? Ervaar de rust in Hoenderloo

Bent u op zoek naar de rust van een vakantiewoning middenin het bos? Een nieuw of gebruikt vakantiehuis kopen op de Veluwe kan bij recreatiepark De Rimboe & Woeste Hoogte in Hoenderloo. Op deze plek bent u één met de natuur en kunt u zich ook op actieve wijze vermaken met fietsen en wandelen. Voor vrijwel elk budget is er een vakantiewoning te vinden. Wordt het een vijverkavel met een moderne vakantiewoning of een gebruikt chalet vanaf € 10.000,-?

Mooi gelegen vakantiehuizen te koop op de Veluwe

Het voordeel van een vakantiewoning in Hoenderloo is dat elke woning zich op een rustige plek bevindt. Gemak dient de mens en u kunt ook genieten van alle faciliteiten op het park. Denk bijvoorbeeld aan twee restaurants en een snackbar. In de openluchtzwembaden en speeltuin valt bovendien genoeg te beleven voor kinderen. Spreekt vakantiepark De Rimboe u aan voor eigen gebruik? Een nieuw vakantiehuis kopen Veluwe geeft u zelfs de mogelijkheid tot verhuur.

Ruime accommodaties op camping Hoenderloo

Ook door te kamperen kunt u alle stress achter zich laten en de prachtige Veluwse natuur in u opnemen. Kampeerliefhebbers kunnen terecht bij de ruime accommodaties van camping Hoenderloo op recreatiepark De Rimboe en genieten van de mooiste plekjes op de Veluwe. U kunt als toerist gebruik maken van een kampeerplaats, maar ook profiteren van een arrangement voor het hele kampeerseizoen van maart tot en met oktober. Er zijn plekken vlakbij de faciliteiten van het park, maar ook in de bossen.

Op vakantiepark De Rimboe & Woeste Hoogte vindt u de ultieme combinatie van rust, vermaak, natuurschoon en volop ruimte. Wilt u liever geen vakantiehuis kopen op de Veluwe, dan behoort ook huren uiteraard tot de mogelijkheden. Kom naar Hoenderloo, waar u in de bossen vast een keer een wild zwijn of een hert tegenkomt!

https://derimboe.nl/