TAEC
Image default
Bedrijven

Een kwaliteitsvolle vloer kopen doet u bij de Vloerenspecialist!

Een gepaste vloer is belangrijker dan u denkt

Een belangrijke keuze

Tijdens het bouwen of renoveren van uw woning is het erg belangrijk goed na te denken over de vloer. Een vloer bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer van uw interieur en hoort van een goede kwaliteit te zijn. Eenmaal de vloer er ligt, blijft deze jarenlang liggen. Een vloer is nu eenmaal niets dat voortdurend vernieuwd wordt. Het is dan ook belangrijk een weloverwogen en goed doordachte keuze te maken.

Diverse kwaliteitsvolle vloeren

Bent u op zoek naar geschikte vloeren Amsterdam of vloeren Purmerend, dan moet u bij de Vloerenspecialist Aan Huis zijn. Deze expert beschikt over een enorm uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle en duurzame vloeren. U vindt er zowel luxe PVC-vloeren als natuurlijke marmoleum vloeren en speciale vinyl vloeren. Ook gezellige tapijtvloeren vindt u terug in hun mooie collectie. Bij de Vloerenspecialist vindt u dan ook zeker een geschikte vloer die perfect bij uw interieur en stijl past!

Installatie en onderhoud

Bij de Vloerenspecialist kan u niet alleen vloeren aankopen. Ze beschikken namelijk over een professioneel team dat de vloeren installeert en egaliseert. Bovendien bieden ze ook vakkundig advies aan om uw nieuwe vloer correct te onderhouden. Zo verwijdert u stof of eventuele vlekken meteen en blijft uw vloer er dan ook lange tijd als nieuw uitzien.

Dé expert in vloeren

Tijdens uw zoektocht naar kwaliteitsvolle vloeren Amsterdam en vloeren Purmerend bent u bij de Vloerenspecialist aan het juiste adres. Ze beschikken over een ruime collectie aan verschillende vloeren van de hoogste kwaliteit. Bovendien geeft hun vakkundig team u individueel advies, gebaseerd op uw interieur. Dankzij de professionele diensten van de Vloerenspecialist maakt iedereen dan ook steeds een gepaste keuze!