TAEC
Image default
Bedrijven

Een nieuw fenomeen op het gebied van distributie!

De afgelopen jaren probeert men natuurlijk nog sneller en nog efficiënter te werken, niet alleen te kunnen besparen op arbeidskosten, maar tevens ook om zo snel mogelijk te kunnen leveren aan consumenten. Door middel van technologie is dit ook gelukt. Een jaar of 20 geleden heeft men namelijk de autostore uitgevonden. De autostore is een snelle en efficiënte robot die specifiek gemaakt is voor het sorteren en maken van orders. De autostore is een flexibele robot die ook nog eens goed te werk kan gaan met de dichtheid van de producten, het gebruik van deze robot kan namelijk voor zorgen dat er meer producten in uw magazijn geplaatst kunnen worden.

Past dit product voor mijn magazijn?

Dit product is natuurlijk geschikt voor heel veel bedrijven die veel moeten werken met magazijnen en distributie. Het product is ook tevens zeer geschikt voor bedrijven die juist werken met producten die gezien worden als relatief zwaar. Omdat de autostore een robot is, zal hij nooit te maken krijgen met de beperkingen van het menselijk lichaam. Over het algemeen is een robotarm ook veel malen sterker dan het menselijk lichaam. Waardoor hij dan natuurlijk ook zware gewichten sneller kan tillen en verplaatsen. Mocht u bijvoorbeeld werkzaam zijn In de distributie van bowling apparatuur, dan zou het gebruik van een autostore robot wellicht zeer voordelig voor u kunnen zijn.

Waar kan ik een autostore kopen?

Als u een interesse heeft gekregen In het kopen van in autostore voor al uw magazijnwerkzaamheden, dan zult u deze moeten bestellen bij specialisten die deze apparatuur verkoopt. Helaas is het namelijk zo dat u dit product niet in een reguliere bouwmarkt kunt vinden. Gelukkig zijn er in Nederland een aantal specialisten die dit product verkopen. Hiervoor kunt u online research doen naar het product en tevens ook een offerte aanvragen bij interesse.