TAEC
Image default
Bedrijven

Een onderhoudsarme polyurethaan vloer

Stijlvolle, trendy en onderhoudsarme polyurethaan vloer

Tegenwoordig wordt een polyurethaan vloer steeds vaker gezien in woningen, appartementen en commerciële gebouwen. Dit heeft natuurlijk een reden. Dit type vloer heeft veel voordelen en is in tal van ruimtes de perfecte basis voor veel sfeer. Zo kunnen de vloeren vloeren direct voor een moderne uitstraling zorgen, terwijl het gebruik van plinten verleden tijd is.

Volledig naadloos voor een zeer egaal effect

De vloer is geheel naadloos waardoor een zeer egaal effect kan worden verzekerd. Hierdoor is dit type vloer gemakkelijk te onderhouden en klaar na een keer stofzuigen of afnemen. Er zit geen vuil meer tussen de voegen, zoals bij tegelvloeren, houten vloeren of tapijten. Daarnaast is de vloer door het gebruik van een speciale coating ook nog eens krasvast.

Goede keuze voor commerciële en residentiële eigendommen

Heeft u een kleine ruimte of een grote ruimte, wilt u modieuze, trendy en onderhoudsarme gietvloeren kopen? Of wil je het bedrijf gewoon een gloednieuw bedrijfspand geven en wilt u een garagevloer egaliseren? Dit type vloer is een uitstekende keuze voor privé- en industriële omgevingen. Vloeren zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ruimtes in de particuliere en commerciële sector. Zelfs badkamers of andere plaatsen waar snel water op de vloer spat.

Er zijn verschillende kleuren te koop

Vloeren, zoals garagevloer egaliseren, zijn nu verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt ook kiezen voor grindvloer, epoxyvloer, cementgebonden vloer, polyurethaanvloer en acrylvloer. Welk type vloer het beste is, hangt grotendeels af van de intensiteit van de ruimte die u wilt gebruiken. Zo hebt u voor de badkamer een ander vloertype nodig dan voor de keuken of kinderspeelkamer. Uiteraard kan een specialist u hier meer over vertellen als u een keer contact opneemt

https://vhvloeren.nl/