TAEC
Image default
Dienstverlening

Een plantenmuur is een sieraad in elk kantoor

Planten: ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Bij het ene bedrijf houdt men het bij een paar plantenbakken en potten hier en daar. Het andere bedrijf maakt in de hal een vijver met bijbehorende planten en laat ook in de rest van het pand in plantenopzicht van zich zien. Maar weinig bedrijven kiezen nog voor een plantenmuur. Wilt u ook eens echt opvallen met de inrichting en aankleding van uw pand? Durf dan te kiezen voor een originele plantenwand.

 

Spectaculaire blikvanger

Een plantenwand ziet er vrij spectaculair uit, maar is makkelijk en snel te plaatsen. Hoe dan ook kunt u er verzekerd van zijn dat hij zal opvallen. Mensen zijn gewend om tegen een muur, wand, raam of glazen wand aan te kijken, maar een wand van planten: nee, dat hebben ze nog niet vaak gezien. Daarmee is het ook een welkom onderwerp om een vergadering of gesprek mee te openen, want de kans is groot dat een bezoeker er iets over zegt.

 

Binnen of buiten?

Een plantenmuur is zowel binnen als buiten te realiseren, en met levende planten of kunstplanten. Een plantenwand geeft een hele andere look dan al dat steen, beton, glas, kunststof en hout en verfrist uw binnen- of buitenruimte. U kunt uw groene wand laten aanleggen door een expert, maar het is ook mogelijk om met een aantal elementen zelf uw plantenwand te creëren. Natuurlijk geeft uw expert daar graag advies over.

 

Weinig onderhoud

Het onderhoud van een plantenwand beperkt zich voornamelijk tot water geven. In grote groene muren en wanden waar u niet goed bij kunt, is zelfs een automatisch bewateringssysteem in te bouwen. Natuurlijk zal er af en toe eens een dor blaadje of uitgebloeide bloem weggehaald moeten worden. In geval van kunstplanten mag er om de zoveel tijd eens een stofdoek of plumeau overheen worden gehaald. Maar verder is het vooral genieten en gezondere lucht inademen.

 

Gerelateerde artikelen

De Naambordensite voldoet aan ieders wensen

Wat vinden mannen van lingerie?

Het gebruik van de portaalkraan