TAEC
Image default
Bedrijven

Een refurbished iPhone 8 kopen

Je wilt een nieuwe telefoon, maar het liefst geen hele nieuwe. Je weet wel al dat het een telefoon van Apple moet worden en dat die nog prima moet werken. Je zou eens kunnen denken aan een refurbished iPhone 8. Deze kun je bijvoorbeeld aanschaffen bij Mobico. De Mobico Refurbished iPhone 8 is niet de allernieuwste iPhone, maar daardoor ook goed betaalbaar. De iPhone 8 heeft een mooie glazen achterkant, een goede camera en is snel. De glazen achterkant maakt draadloos opladen mogelijk.

Specificaties

De iPhone 8 heeft een 4,7 inch lcd-ledscherm, welke is uitgerust met een true tone technologie. Dit levert zeer scherpe en natuurlijke kleuren op. Daarnaast is de camera aangepast, deze is beter dan die van de iPhone 7. Het accuverbruik is lager dan die van de iPhone 7 en de iPhone is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kies je voor deze Mobico Refurbished iPhone 8 dan is deze te verkrijgen in goud, zilver en spacegrijs.

Goed voor het milieu

Als je dus kiest voor een Mobico refurbished iPhone 8 ben je ook nog eens goed bezig, want de iPhone is hartstikke goed voor het milieu. Het maken van een nieuwe telefoon kost namelijk 16 kilogram CO2. Bedrijven als Mobico geven telefoons een tweede leven, waardoor die 16 kilogram CO2 bespaard blijven.

Wat je erbij krijgt

Kies je voor een Mobico Refurbished iPhone 8 dan krijg je hier nog een aantal dingen bij. Zo komt deze iPhone 8 met een USB adapter en een lightning kabel. Ook zit en een pinnetje bij voor je sim. Let op: de Mobico Refurbished iPhone 8 ondersteunt draadloos opladen, maar er wordt geen draadloze oplader meegeleverd. Wil je je iPhone 8 wel draadloos opladen? Dan zal je zelf moeten kijken voor een oplader.

De beste service

Kies je voor een Mobico Refurbished iPhone 8 dan bieden ze jou de allerbeste service. Alle garanties op een rijtje:

–          Je betaalt geen verzendkosten;

–          Voor 23.59 besteld, de volgende werkdag geleverd;

–          Gratis thuisbezorgd.

Bij Mobico snappen ze dat je niet iedere dag een refurbished telefoon koopt, dus zijn ze iedere dag telefonisch bereikbaar. Zo kun jij de beste keuze maken en al je laatste vragen nog stellen aan een specialist.

 

https://mobico.nl/producten/iphone/refurbished-iphone-8/