TAEC
Image default
Woning en Tuin

Een ronde salontafel voor elke stijl en voor iedereen

Het ‘plaatje’ moet helemaal kloppen. Dat bekende plaatje van die knusse, gezellige en sfeervolle huiskamer. Met een royale hoekbank, luxe en heerlijk zittende stoelen, de verwarming op hoog en uiteraard een ronde salontafel. Zonder salontafel is geen enkele zitkamer helemaal compleet. En zo’n salontafel is nog eens heel praktisch ook.

Verschillende stijlen

Een tafel met ronde vormen is er voor elk interieur. Je zou kunnen zeggen dat bij een ronde salontafel niets misstaat. Dit komt niet in de laatste plaats door de verschillende stijlen die er beschikbaar zijn. Of het nou de meer landelijke stijl is of de Scandinavische. Allemaal hebben ze salontafel rond in hun assortiment. Allemaal uitgevoerd in een andere stijl, uitgevoerd in andere materialen maar altijd passend en praktisch. Functioneel ook.

Fraaie en functionele ronde salontafel

Een televisie, een boekenkast vol ongelezen boeken en een statige zetel. Samen met een ronde tafel is dit voor negen van de tien mensen de standaard voor een knusse zitkamer. Behalve dat een ronde salontafel vaak fraai staat te midden van andere kenmerkende zitkamer meubelen, is een ronde tafel na een meer stevig blad handig om hapjes en drankjes op te zetten. De tafel wordt de vaste plek voor de krant en de afstandsbediening en kleine kindertjes kunnen er ondanks de soms wat beperkte ruimte nog best aan spelen. Of aan lezen. Functionaliteit kan de tafel dus zeker niet ontzegd worden. Dat in combinatie met het ontwerp en de stijl maken van de salontafel rond een bijzonder meubel.

Glas en modern

Landelijke inrichting? Dan kies je voor de salontafel in het wit met een eikenhout blad en een salontafel uitgevoerd in glas misstaat in geen enkel modern ingerichte kamer. En pas op; een andere tafel en zeker een ronde tafel kan een interieur net dat beetje extra bieden. Kan net het verschil maken tussen een mooie zitkamer en een bijzonder fraaie kamer.

Net dat beetje extra

Meubelpartner biedt een tafel voor iedereen, voor elke zitkamer en in tal van verschillende stijlen. Ook de keuze tussen de merken is indrukwekkend, want onder meer Kave, Brix, Eleonora, Tower Living en Label51 bieden het neusje van de zalm op het gebied van de ronde salontafel. In diverse prijsklassen, dus voor iedereen. Ook het kleurenpalet van de salontafel mag er zijn. Van meer natuurlijke kleuren tot tafels in brons of zilver. Of je kiest voor een salontafel in meer dan een leur. Bij Meubelpartner vind je het allemaal. En dan zit je straks, op je luxe stoel met de salontafel binnen handbereik voor een hapje, drankje en de afstandsbediening. Wie doet je dan verder nog wat?

Meubelpartner biedt het beste op het gebied van zitmeubelen, tafels, kasten, slapen, verlichting en woonaccessoires en biedt behalve ene uitgebreid assortiment een meer dan uitstekende (klanten)service. Bovendien worden bestellingen vanaf vijftig euro gratis thuisbezorgd. Kijk dus meteen op www.meubelpartner.nl of check eens het blogartikel afmeting eettafel 8 personen om te zien welke formaat tafel je nodig hebt.