TAEC
Image default
Gezondheid

Een tandarts in Breda voor het hele gezin en speciale gevallen

Iedereen heeft een tandarts nodig maar sommige mensen hebben een stukje extra service nodig. Denk daarbij aan mensen die bang zijn voor de tandarts maar ook mensen die extra veel of specialistische mondzorg nodig hebben. Dan is het prettig wanneer je toch met je hele gezin bij dezelfde praktijk terecht kunt. En dan moet je iets gerichter gaan zoeken in het mooie Breda. Maar met de onderstaande aandachtspunten, vind je zeker de tandarts die voldoet aan jouw behoeften!

Diversiteit aan specialismen

Bij een tandarts in Breda kom je meestal voor een controle of het vullen van een gaatje. Maar het is ook prettig wanneer je terechtkunt bij een mondhygiënist binnen dezelfde praktijk. Dat werkt een stuk makkelijker met doorverwijzen en je hebt maar één aanspreekpunt nodig bij het maken van een afspraak.

Een angsttandarts voor kinderen en volwassenen

Mensen gaan naar de tandarts omdat het moet, niet omdat het nou zo leuk is. Maar bij sommige mensen gaat dit gevoel verder dan een gezonde weerstand. Met name kinderen hebben een fobie voor de tandarts en dat is als ouders geen pretje. Een speciale angsttandarts kan de spanning wegnemen en zorgt ervoor dat kinderen geleidelijk aan minder spanning voelen wanneer ze in de tandartsstoel zitten.

Orthodontist voor kinderen en volwassenen

Kinderen moeten vaak langs de ortho in Breda wanneer ze net gewisseld hebben. Een beugel zorgt ervoor dat tanden mooi recht komen te staan. Dat ziet er niet alleen beter uit, het is ook veel makkelijker om tanden schoon te houden omdat er minder etensresten en ander vuil tussen de tanden blijft zitten. Ook volwassenen kunnen een beugel nodig hebben. In dat geval heb je het meest aan een beugel van Invisalign.  Deze beugel is speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Praktisch, nagenoeg onzichtbaar en meestal een kortere behandelduur dan een standaard beugel.

Gerelateerde artikelen

Wat is Melasma en wat kun je ertegen doen?

Kies voor het beste scheerapparaat.

Alles over Vitamine D