TAEC
Image default
Bedrijven

Een voedingscoach op maat laten maken

Een gezonde levensstijl is deels afhankelijk van een goed eetpatroon. Genoeg variatie en gezond voedsel dragen hieraan bij. Soms is het echter lastig om dit ook vol te houden. Iedereen heeft namelijk wel eens zin in ongezond voedsel. Dat is ook niet erg, zo lang je het maar met mate doet. Als je het zelf moeilijk vindt om een bepaald schema aan te houden, dan kun je tegenwoordig een voedingscoach op maat laten maken. Hoe dat in zijn werk gaat zullen we in deze blog uit gaan leggen.

Makkelijk online een voedingsschema samenstellen

Er zijn genoeg websites waar je jouw eigen voorkeuren qua eten door kunt geven. Een automatisch systeem stelt dan voor jou een op maat gemaakt schema samen. Dit systeem wordt ook wel een voedingscoach genoemd. Het is dus geen fysiek persoon die per persoon een gedetailleerd schema samenstelt. Je geeft aan welk voedsel jij lekker vindt en op basis daarvan krijg je jouw schema. Zo kun je blijven eten wat jij lekker vindt. Dit maakt het ook weer makkelijker om je aan het schema te houden.

Verwachting van een voedingscoach

Natuurlijk heb je bepaalde verwachtingen wanneer je zo een schema laat maken door een voedingscoach. Deze coach houdt er rekening mee dat je wel eens wat lekkers en ongezonds wilt eten. Daarom mag je één keer per week een zogenaamde cheat maaltijd nemen. Op deze dag mag je eten wat je wilt, zo lang het maar niet overtollig wordt.

Daarnaast maakt de voedingscoach alvast een boodschappenlijstje voor jou. Op deze manier hoef je daar zelf niet meer aan te denken. Alle ingrediënten die je nodig zult hebben staan dan namelijk al op het lijstje.

https://voedingscoach.com/