TAEC
Image default
Dienstverlening

Elektricien Arnhem is 24 uur per dag beschikbaar voor storingen

Een stroomstoring komt altijd op ongelegen momenten, zo komen ze dus ook niet alleen overdag. Doordat Elektricien Arnhem 24/7 beschikbaar en bereikbaar is kunt u altijd geholpen worden. Nadat u heeft gebeld om te storing te melden wordt er direct een ervaren elektricien uw kant op gestuurd. Er zijn dagelijks meerdere elektriciens beschikbaar dus is er altijd wel een die uw kant op kan komen. 

Kwaliteit

Kwaliteit is erg belangrijk en staat daarom erg hoog bij de elektriciens van Elektricien Arnhem, de monteurs zijn liever iets langer bezig om de kwaliteit te optimaliseren dan een klus zo snel mogelijk af te handelen. Alle elektriciens zijn ervaren en doen dit werk dagelijks, het zijn echte vakmensen.

Werkgebied Elektricien Arnhem

Elektricien Arnhem werkt in een straal van 30km rondom Arnhem, zo wordt dus ook het centrum, Arnhem Noord, Arnhem Oost, Arnhem Zuid en Arnhem West meegepakt. De elektriciens rijden gedurende de dag door dit gebied heen en zijn dus snel ter plaatse indien nodig.

Hoe weet u of u een storing heeft?

Als u merkt dat de stroom is uitgevallen moet u kijken in de meterkast, als de stoppen zijn uitgeschakeld moet u proberen deze weer in te schakelen, kijk ook gelijk of de aardlekschakelaar is ingeschakeld. Als het niet mogelijk om weer stroom terug te krijgen moet u bij de buren vragen of zij stroom hebben. Zodra dit niet het geval ligt de storing niet aan u maar aan het netwerk in de buurt. Als de buren wel stroom hebben ligt het probleem bij u in de meterkast. Indien u geen verstand heeft van een meterkast raadt Elektricien Arnhem af om zelf de storing op te lossen. Schakel hiervoor altijd de hulp van een elektricien in. De elektricien gaat veilig en verantwoord te werk zodat u snel weer stroom heeft.