TAEC
Image default
Vervoer en transport

Faster Verhuizingen in Apeldoorn ontzorgt uw verhuizing van A tot Z

Bij een verhuizing komt erg veel kijken. Ten eerste het inpakken van uw spullen, dan het vervoeren van de spullen en uiteindelijk moet alles ook weer worden uitgepakt. Het vervoeren van de spullen kunt u laten uitvoeren door een verhuisbedrijf. In dit artikel worden de diensten van Faster Verhuizingen in Apeldoorn besproken. Ook worden er enkele verhuistips gegeven.

Wie zijn wij?

Faster Verhuizingen is een verhuisbedrijf met drie vestigingen. Deze vestigingen zijn verdeeld over Nederland. Ze staan namelijk in oost-,west- en zuidwest Nederland. Vanuit deze vestigingen levert Faster de verhuisdiensten aan de volgende steden:

  • Kampen
  • Apeldoorn
  • Delft
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Schiedam
  • Vlaardingen
  • Zoetermeer
  • Zwolle

De drie speerpunten van Faster Verhuizingen zijn klanttevredenheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze speerpunten worden mede gehaald door gebruik te maken van een vast verhuisteam. Door gebruik te maken van een vast verhuisteam zijn de werknemers goed op elkaar ingespeeld. Daardoor worden er weinig fouten gemaakt.

Diensten van Faster Verhuizingen

Faster Verhuizingen is een allround verhuisbedrijf. Naast het vervoeren van uw spullen, pakt Faster ook uw spullen in, uw spullen uit en voert het kleine klusjes uit. Verder kunt u bij Faster ook kostbare spullen en/of spullen met emotionele waarde laten verhuizen. Uw spullen worden tijdens de verhuizing goed beschermt. Ook wordt er tijdens de verhuizing erg voorzichtig met uw spullen omgegaan. Faster monteert uw spullen in het nieuwe huis en zorgt ervoor dat alles netjes en schoongeveegd wordt afgeleverd. Ook is er de mogelijkheid om vier weken van tevoren verhuisdozen te ontvangen. Om zo efficiënt mogelijk te werken, werk Faster Verhuizing met een verhuislift. Naast dat het een efficiënte manier van werken is, is het ook erg veilig voor uw spullen. Naast verhuizingen kan Faster ook ontruimingen verrichten. Faster Verhuizingen is er flexibel, waardoor het een ontruiming snel kan organiseren. Verder heeft Faster de mensen en middelen ook beschikbaar voor een snelle ontruiming. Na overleg met de opdrachtgever over wat er precies moet gebeuren, kan Faster snel beginnen met een ontruiming.

De verhuistips van Faster Verhuizingen

Nu we ons hebben voorgesteld en onze werkwijzen hebben toegelicht, kan het verhuizen beginnen. Faster heeft nog enkele verhuistips. Deze tips zijn in de volgende categorieën ingedeeld, kort voor de verhuizing, enkele dagen voor de verhuizing, de verhuisdag, in het nieuwe huis, na de verhuizing en het iedereen inlichten over uw verhuizing. In deze tekst worden de belangrijkste tips weergegeven, klik hier voor de volledige lijst. Kort voor de verhuizing is het belangrijk dat je de sleutels aan de nieuwe eigenaren overdraagt, de ingepakte spullen klaarzetten en de mee te nemen spullen demonteren. Verder is het enkele dagen voor de verhuizing van belang u uw nieuwe huis heeft schoongemaakt en dat u regelt dat de parkeerplaatsen bij uw huis op de verhuisdag vrij zijn. Op de verhuisdag is het belangrijk dat u in uw oude huis de meterstanden opneemt en de gas en elektra afsluit en alle ruimtes controleert op vergeten spullen. Het meteen op de juiste plaats zetten van de spullen in het nieuwe huis scheelt veel werk. Na de verhuizing moet u alles uitpakken en op de juiste plaats zetten.

https://www.fasterverhuizingen.nl/verhuisbedrijf-apeldoorn/