TAEC
Image default
Auto's en Motoren

Fleet management

Het beheren van een wagenpark gaat niet uit zichzelf. Wagenparkbeheer, ook wel fleet management genoemd, omvat alle facetten van het aankopen en verkopen van voertuigen tot verzekeringen, brandstofadministratie en het beheren van de uren- en kilometerregistratie. Dat laatste kunnen we voor u uit handen nemen met behulp van een fleet management systeem, waardoor het wagenparkbeheer een stuk eenvoudiger wordt. U heeft altijd inzicht in de huidige locatie, urenregistraties, kilometerregistratie, ritten van de voertuigen en met een koppeling van de tankpas heeft u zelfs inzicht in het brandstofverbruik.

 

Wagenparkbeheer software

Met onze wagenparkbeheer software krijgt u controle over uw wagenpark. In de wagenparkbeheer software heeft inzicht in locaties van de voertuigen van medewerkers, het aantal uren dat de voertuigen onderweg zijn, de verhouding tussen het privé en zakelijke gebruik van de auto, de afstanden die worden afgelegd en meer!

  • Online inzicht in actuele locaties van voertuigen
  • Volledige kilometerregistratie, fiscus proof
  • Inzicht in gereden ritten
  • Urenregistraties
  • Snelheid alerts
  • Optie tot live volgen
  • Inzicht in brandstofverbruik bij koppeling tankpas
  • Rapportage mogelijkheden
  • Handige wagenparkbeheer app

Online & app

Met onze fleet management tools heeft u vanaf iedere gewenste locatie (met internet). Zo kunt u op kantoor inloggen via een online account, maar hebben we ook een gebruiksvriendelijke app voor als u onderweg bent.

 

Fiscusproof

Eén van de wagenparkbeheer tools is een sluitende kilometerregistratie van de voertuigen. Hierbij wordt het startadres, stopadres, tijden, de gereden route,  snelheden tijdens de rit, het aantal afgelegde kilometers en de eindstand van de kilometerteller geregistreerd. Inclusief Keurmerk RitRegistratiesystemen, waardoor het systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

 

Tankpas

Als u de tankpas van MoveMove of MultiTankcard koppelt aan uw online account, heeft u na iedere tankbeurt inzicht in het brandstofverbruik van een voertuig. Bekijk o.a. de gereden kilometers, het gemiddelde verbruik en CO2-uitstoot en vergelijk het ten opzichte van de fabrieksopgave.

 

Meerdere bestuurders per voertuig

Heeft u een wagenparkbeheer met meerdere bestuurders per voertuig? Ook daar hebben we een eenvoudige oplossing voor. Door gebruik te maken van zogenoemde bestuurdersidentificatie wordt geregistreerd welke bestuurder heeft gereden. Iedere bestuurder krijgt zijn eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.

https://www.trackjackeurope.com/fleetmanagement/