TAEC
Image default
Bedrijven

Halogeen lamp vervangen door led lamp

Vervang halogeen door LED

Gebruikt u nog steeds halogeen lampen op de werkvloer? Wees ervan bewust dat het sinds het jaar 2020 verplicht is om zakelijk uitsluitend gebruik te maken van LED verlichting. Voorkom eenvoudig een fikse boete en stap vandaag nog over op LED verlichting via 123Lampenshop.

Halogeen verlichting oogt in eerste instantie goedkoop en voordelig, maar dit geldt enkel op de initiële koopsom. Wanneer je kijkt naar het energieverbruik van LED verlichting, is de LED lamp een stuk zuiniger dan halogeen verlichting. Daarnaast is LED verlichting ook veel duurzamer en draag je een steentje bij aan het milieu. Halogeen vervangen door led is dus zonder twijfel een noodzakelijke investering.

Noxion LED panelen

Op zoek naar LED panelen voor het plafond, maar nog niet helemaal zeker waar je terecht kunt? Voor uw systeemplafond biedt het Noxion led paneel uitkomst. Niet alleen de vervaardiging van het duurzame materiaal en de hoge lichtopbrengst van Noxion LED panelen zijn op zichzelf al pluspunten, maar het feit dat deze panelen maar liefst 45% minder energie verbruiken dan standaard LED panelen zal ervoor zorgen dat je flink wat kosten gaat besparen.

LED lamp knippert?

Last van knipperende of flikkerende LED lampen? Als u soms of vaak hinder ondervindt tijdens het werk van een knipperende LED lamp, kan dat aan het volgende liggen:

  • Er wordt een verkeerde transformator (trafo) gebruikt
  • De dimmer sluit niet goed aan bij de LED lamp
  • De driver van de LED lamp is kapot
  • De bedrading is niet in orde
  • De stroomvoorziening kent wisselende sterktes

Als uw LED lamp knippert, terwijl u bovenstaande gecontroleerd heeft, dan is de kans groot dat de LED lamp vervangen moet worden. Kijk in dat geval eens rond bij 123Lampenshop, keuze uit meer dan 5.000+ LED lampen van bekende merken zoals Philips, Noxion en Osram.

Hoftronic LED lampen

Weten waar je tegenwoordig kosten kunt besparen op energie? Het aanschaffen van een Hoftronic daglichtsensor en bewegingssensor zal op den duur veel kosten besparen op je energierekning. Het is dus een uitstekende zet om hierin te investeren. Door het instellen van de luxwaarde, zal de lichtsensor zelf zorgen, dat er voldoende kunstmatig licht in de ruimte schijnt. Uitsluitend licht laten branden als dat echt noodzakelijk is. Duurzaam en kostenbesparend.

 

https://123lampenshop.nl/