TAEC
Image default
Electronica en Computers

Het perfecte abonnement voor jou!

Jouw telefoon is erg belangrijk voor je. Je gebruikt het voor werk of school en in jouw vrije tijd kijk je er jouw favoriete films op. Daarom is het wel zo fijn als jij jouw telefoon met de kosten en het abonnement neemt die bij jou passen. Toch blijven al die termen voor een abonnement maar vaag: prepaid, sim only abonnement, MB’s… In dit blog helpen we je een handje met het kiezen van een passend abonnement!

Een simkaart abonnement

Jouw telefoon werkt nog prima en je wilt er daarom nog zo lang mogelijk gebruik van maken. Jouw oude abonnement is echter verstreken dus is het tijd voor een nieuwe. Je hebt alleen niet zo veel verstand van abonnementen dus weet je ook niet echt wat het beste bij jouw behoeften past. Een sim only abonnement is dan een goede optie. Bij dit abonnement krijg je alleen een simkaart. Deze kun je dan voor jouw huidige telefoon gebruiken. Dit is voordelig, want je betaalt alleen voor de simkaart en niet voor een nieuw toestel. Dus: doe je iPhone 12 nog niet weg, maar neem gewoon een sim only abonnement! Indien je na een tijdje toch toe bent aan een nieuwe telefoon, kun je de simkaart gewoon in jouw nieuwe telefoon doen. Lekker makkelijk, toch?

Studenten

Laten we eerlijk zijn, het leven van een student is niet echt goedkoop en je verdient ook niet erg veel. Toch wil je het beste uit deze periode van jouw leven halen. Je gaat mogelijk op kamers, dus de boodschappen en de rekeningen moeten betaald worden. Ook wil je genoeg geld overhouden voor de leuke dingen, zoals uitgaan. Een duur abonnement voor jouw telefoon is dus niet iets waar je op zit te wachten. Maak daarom eerst voor jezelf duidelijk hoeveel je kwijt bent aan al jouw vaste lasten en overige kosten die je maandelijks maakt. Zodra je weet wat je overhoudt voor de rest van de maand, kun je op zoek naar het beste abonnement. Maar soms bieden providers je een goede deal aan waardoor jij toch optimaal gebruik kunt maken van jouw telefoon. Zo verdubbelt Simyo jouw bundel als je KPN of Telfort hebt, en dat helemaal gratis. Best chill, toch?

Er zijn veel verschillende providers die abonnementen aanbieden. Het kan dan best lastig zijn om er eentje te kiezen die goed bij je past. Heb je al een toestel? Dan is een sim only abonnement een goed idee. Ook voor de studenten zijn er voordelige opties met een hoop extra’s!