TAEC
Image default
Winkelen

Hoe kan jij jouw waardering laten merken?

Zowel privé als in het bedrijfsleven is het niet altijd gemakkelijk om je waardering naar een bepaald persoon of personen uit te spreken. Dat komt omdat, je het simpelweg vergeet of doordat je niet weet hoe je het moet aanvliegen. Een klein tastbaar bedankje doe dan wonderen. Via die weg kan jij je waardering aan je collega’s, werknemers of familieleden uiten. Gelukkig hebben wij onderstaand de oplossing!

Brievenbus bedankje

Een brievenbus bedankje is dé oplossing om een individu te bedanken, je collega’s of je werknemers. Brievenbuscadeaus zorgen ervoor dat bedankjes geven een nieuwe dimensie krijgt. Het aanbod qua cadeaus is erg gevarieerd, hierdoor is er voor eenieder een oplossing. Wil jij een kerst-, sinterklaas- of een verjaardagscadeau versturen via de brievenbus? Het klinkt bijna te gek voor woorden, maar het is waar. Daarnaast is het mogelijk om de brievenbus cadeaus voor je zakelijke relaties te versturen of voor een familielid. Voor beiden zorgt dit unieke cadeau voor een lange en positieve herinnering.

Een zakelijk bedankje

Wil jij je zakelijke relaties een blijk van waardering geven. Dat kan! Echter wil jij jouw kostbare tijd niet verspillen door bij iedereen persoonlijk langs te gaan, maar wil je ze wel het gevoel van een persoonlijke benadering geven. Wil jij eveneens dat het cadeau niet direct wordt weggegooid? Geef je zakelijke relatie dan een snoepcadeau. Vanuit de praktijk zien wij dat het cadeau lang op een bureau of tafel blijft staan. Daarnaast zorgt het voor een positieve herinnering. Een win-win situatie.

Geef een unieke snoepdoos, een snoepthema, je eigen snoepjes met logo of een snoepgieter cadeau. Echter is dit slechts een greep uit het assortiment. Maar allemaal hebben ze hetzelfde doel, ze laten jouw waardering aan je relatie blijken. Hierdoor stimuleer jij de klantrelatie op een positieve manier.

Vereniging

Een sportvereniging bestaat door haar leden. Financieel, vrijwillig en met plezier zorgen zij voor het voortbestaan van de club. Echter is het moeilijk om alle leden persoonlijk te bedanken. Met een origineel bedankje laat jij jouw blijk van waardering merken. Personeel de cadeautjes volledig in de huisstijl van de vereniging. Hierdoor wordt de relatie tussen vereniging en lid positief gestimuleerd, hetzelfde effect als dat wij hierboven aangaven. Waarschijnlijk lees jij het nu en denk jij: zij hebben makkelijk praten. Maar hoe moet een vereniging blijven bestaan als die geen leden heeft, geen leden meer krijgt of als leden weggaan? Niet, dat is de ondergang van vereniging. Wees daarom uniek en laat je blijk van waardering merken aan je leden, met een uniek en gepersonaliseerd cadeau.

Zorg ervoor dat jij jouw waardering laat blijken en verschuif het niet onder de tafel. Zet de 1e stap richting een lange- en positief klant-, sport of dergelijke relatie. Bedankjes hoeven niet altijd groots te zijn, om een krachtige boodschap over te geven.