TAEC
Image default
Eten en drinken

Iets te vieren? Doe een High Tea!

Iets te vieren? Doe een High Tea!

 

Komt de verjaardag van jouw beste vriendin eraan? Of hebben jullie een vrijgezellendag op de planning staan? Doe dan een High Tea. Het is de ideale manier om speciale momenten feestelijk te vieren. Natuurlijk is een High Tea ook een goed moment om lekker bij te kletsen met vriendinnen. Je geniet van de lekkerste thee in combinatie met heerlijke zoete en hartige hapjes.

 

Wat is een High Tea?

Je hoort het steeds meer in Nederland, een High Tea. Het is erg populair en superleuk om te doen. Samen met familie, vriendinnen of collega’s geniet je van heerlijke zoete en hartige hapjes. Dit alles in combinatie met heel veel thee! De High Tea wordt meestal tussen 14:00 en 17:00 genuttigd. Vaak geniet je van zoete hapjes als cakejes, scones, taartjes en mini muffins en hartige hapjes als sandwiches en quiches. 

 

High Tea organiseren

Je kan natuurlijk ook zelf een High Tea organiseren. Er zijn genoeg lekkere hapjes en recepten te vinden waarmee jij aan de slag kan. Je moet wel tijd vrij maken om een tijdje in de keuken te staan. Ben je liever helemaal ontzorgt? Dan kan je ook een High Tea laten bezorgen. Het enige dat je dan hoeft te doen is de tafel gezellig maken met leuk servies. Zo hoef je niet in te keuken te staan en geniet je optimaal van jouw gezelschap.

Dagje weg

Wil je graag een dagje weg naar een leuke stad als Delft, Amsterdam of Rotterdam? Combineer je dagje uit dan met een heerlijke High Tea. Er zijn veel leuke locaties waar jij de High Tea kan nuttigen. Van stoere cafeetjes tot knusse en schattige restaurantjes. Hoe lekker is het om na een dag shoppen, cultuur snuiven of andere activiteit te genieten van zoete en hartige hapjes en natuurlijk lekker veel thee. Kies je beste High Tea restaurant, maak een reservering en verheug je op de High Tea. 

High Tea cadeaubon

Wil je iemand verrassen? Geef dan een High Tea cadeaubon. Zo heeft de ontvanger keuze uit veel geselecteerde leuke locaties in verschillende steden. Je geeft niet alleen een leuk cadeau maar ook een onvergetelijke ervaring. Je laat iemand genieten van diverse soorten thee en lekkere hapjes. Wil je samen iets plannen maar komen jullie maar niet uit de datum? Ook dan is de cadeaubon ideaal. Zo geef je toch alvast een superleuk cadeau en kunnen jullie op het gemak een geschikte datum kiezen. Ook zakelijk als relatiegeschenk of om jouw medewerkers te verrassen is de High Tea cadeaubon ideaal.