TAEC
Image default
Bedrijven

Installatie en onderhoud van bedrijfsdeuren nodig? Kies voor Montage bedrijf Van den Berg

Van den Berg: gecertificeerde specialist in bedrijfsdeuren

Deuren van hoogwaardige materialen die tot in detail goed afgewerkt zijn. Daar kunt u op rekenen als u bij Van den Berg Bedrijfsdeuren uw industriedeuren en automatische deuren aanschaft. Van den Berg uit Bunschoten monteert deze deuren niet alleen snel en vakkundig, maar verzorgt ook het onderhoud. Zo kunt u zich helemaal richten op een goede dienstverlening van uw bedrijf. Mocht er schade aan een deur zijn, dan zijn de monteurs met hun royaal ingerichte bus en al het benodigde gereedschap snel ter plaatse.

Professionele, veilige montage door Van den Berg

Van den Berg heeft een groot aanbod in bedrijfsdeuren. Dit bedrijf stelt met u de juiste deur samen en installeert deze op nauwgezette wijze. Ook aan de afwerking besteedt het VCA-gecertificeerde Van den Berg veel aandacht. De monteurs beschikken bovendien over diverse andere kwalificaties, zoals een heftruck- en hoogwerkercertificaat. Van den Berg heeft meerdere voertuigen, waaronder aanhangwagens, om u volledig te kunnen ontzorgen. Als deze deureninstallateur deuren levert, dan werkt het goed opgeleide personeel veilig op hoogte. Ook het demonteren en afvoeren van de oude deur zijn geen probleem.

Weerbestendige, veilige sectionaaldeur garage

In het uitgebreide assortiment van Van den Berg vindt u ook de juiste sectionaaldeur voor uw garage. U heeft de keuze uit staal en aluminium en uit diverse kleuren. Ook een loopdeur of vensters zijn opties waar u voor kunt kiezen, als u deze deur bestelt. Een sectionaaldeur garage helpt u binnen en buiten uw pand veel ruimte te besparen. Regen, wind en sneeuw krijgen bovendien geen kans met dit type deur en het risico op inbraak neemt af. De deuren die Van den Berg Bedrijfsdeuren installeert zijn ten slotte voorzien van allerlei beveiligingen, zoals vingerknelbeveiliging.

Montage bedrijf Van den Berg heeft maar liefst negentien jaar ervaring in de bedrijfsdeurenbranche, bij onder meer Tata Steel en Schiphol. Wilt u ook samen door één deur met deze garage- en bedrijfsdeurenspecialist, vraag dan vrijblijvend advies aan over de mogelijkheden!

https://berg-bedrijfsdeuren.nl/