TAEC
Image default
Auto's en Motoren

Inzicht in wagenpark met blackbox

Beter inzicht krijgen in u uw wagenpark? Dan kan eenvoudig met behulp van een blackbox in de auto. Met de blackbox van TrackJack maakt u gebruikte van fleet management systemen die zorgen voor een efficiënt fleet management. De blackbox beschikt over meerdere functionaliteiten die we hieronder beschrijven.

 

Track en trace

Ten eerste kunt u gebruik maken van de track en trace functie van de blackbox. Iedere blackbox heeft een eigen GPS ontvanger, en kan de exacte locatie meten en doorgeven via uw eigen online account. Bekijk waar het voertuig is, hoe lang het nog rijden is tot de volgende klant, of welk voertuig bij het dichtstbijzijnde adres is.

 

Rittenregistratie

Met de blackbox van TrackJack beschikt u automatisch over een sluitende rittenregistratie. De blackbox meet coördinaten en door de geavanceerde software worden deze gegevens omgezet in ritten. De ritten worden geregistreerd met het start- en stopadres, start- en stoptijd, gereden kilometers, totale kilometers en het karakter van de rit (zakelijk of privé). Stel periodieke rapporten in, zodat u de rittenregistratie iedere week of iedere maand automatisch in de mailbox ontvangt. Of maak zelf een rapport van een door u gewenste periode. Download de gegevens naar Excel, PDF of een Fiscaal rapport voor de Belastingdienst.

 

Urenregistratie

Met de urenregistratie op de blackbox wordt het fleet management nog efficiënter. Bekijk hoe lang machines of auto’s gedraaid/gereden hebben of hoe lang de werknemer bij de klant op locatie is geweest. Handig om te verantwoorden hoeveel uur er gemaakt is, en om efficiënt te leren plannen in de toekomst.

 

Kortom: met de blackbox in de auto van TrackJack maakt u fleet management eenvoudig. De fleet management software zorgt ervoor dat u inzicht heeft in GPS track en trace, rittenregistratie, kilometerregistratie, urenregistraties en meer. Inclusief Keurmerk Ritregistratiesystemen, zodat u bent verzekerd van een sluitende en correcte rittenregistratie.

https://www.trackjackeurope.com/blackbox/