TAEC
Image default
Winkelen

Items die je moet hebben voor een casual smart look

Een casual smart look is de perfecte balans tussen comfortabel en stijlvol. Het is een outfit die geschikt is voor alledaagse gelegenheden, maar die tegelijkertijd ook een stijlvolle en zelfverzekerde uitstraling heeft. In deze blogpost geven we je de beste kledingstukken voor een casual smart look, zodat je je altijd stijlvol en comfortabel kunt voelen.

Een goede jeans is een must-have

Een goede jeans is onmisbaar voor een casual smart look aldus. Een donkerdere wassing geeft je outfit meteen een chiquere uitstraling, terwijl een strakkere pasvorm ervoor zorgt dat je er stijlvol en zelfverzekerd uitziet. Kies bijvoorbeeld voor een donkerblauwe skinny jeans of een strakkere straight fit jeans om je outfit een smartere look te geven. Zo kun je een casual outfit meteen omtoveren tot een stijlvolle casual smart look.

Een mooie blazer

Een mooie blazer van Hype Heroes is een must-have voor een casual smart look. Het geeft je outfit meteen een stijlvollere uitstraling, zonder dat je je oncomfortabel hoeft te voelen. Kies bijvoorbeeld voor een blazer in een neutrale kleur zoals zwart, grijs of blauw. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken en geven je outfit een chiquere look. Een blazer is ook perfect om te dragen als je naar kantoor gaat of naar een formele gelegenheid. Zo kun je met een enkele blazer gemakkelijk van een casual outfit naar een smartere look omschakelen.

Denk aan je riem

Een goede riem kan je outfit meteen afmaken. Een riem is niet alleen praktisch om je broek op de juiste plaats te houden, maar het is ook een stijlvol accessoire dat je outfit een chiquere uitstraling kan geven. Kies bijvoorbeeld voor een riem met een stijlvolle gesp in een metallic kleur, zoals goud of zilver. Dit geeft je outfit meteen een stijlvolle touch. Of kies voor een leer riem voor een chiquere look. Zorg ervoor dat de kleur van je riem bij je andere kledingstukken past, zodat je outfit er gecoordineerd uitziet. Zo kun je met een enkele riem je outfit helemaal afmaken.

Investeer in schoeisel

Een paar goede schoenen is een must-have voor een casual smart look. Investeer in een paar kwalitatief goede schoenen die je veel kunt dragen en die lang meegaan. Laarzen of nette veterschoenen zijn bijvoorbeeld perfect om te dragen bij een casual smart outfit. Ze geven je outfit meteen een stijlvollere uitstraling, zonder dat je je oncomfortabel hoeft te voelen. Kies bijvoorbeeld voor laarzen met een hak of veterschoenen met een glimmende neus voor een chiquere look. Zo kun je gemakkelijk van een casual outfit naar een smartere look omschakelen.