TAEC
Image default
Verbouwen

Kies je voor box-to-go of box-for-you?

Wanneer je een nieuwe woning hebt maar nog geen sleutels van de woning hebt of een bedrijfspand vol met meubels hebt staan wat nodig gerenoveerd moet worden, kan een box goed van pas komen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een bedrijf aan huis hebt en daarvoor een opslagruimte nodig hebt. Er zijn vele redenen waarom je behoefte kan hebben aan wat extra opslagruimte. Bij boxxs.nl helpen ze je zoeken naar de juiste opslagmethode.

Box to go

Bij boxss kun je kiezen voor een box to go. Je kunt bij opslag Nijmegen dan ook kiezen voor drie maten. Hou er wel rekening mee dat de boxen van hout zijn en dat de afmetingen dus niet exact kloppen. De drie maten waar je een keuze uit kunt maken zijn als volgt:

·        L: 3,00 meter B: 1,40 meter Hoogte: 2,06 meter 9 M3

·        L: 3,80 meter B: 1,40 meter H: 2,06 meter 13 M3

·        L: 3,80 meter B: 1,40 meter H: 2,30 meter 15M3

Bij boxss.nl zijn je spullen vermoedelijk veiliger opgeborgen dan als dan bij jou thuis. Dit komt omdat hun naast de 24 uurs videobewaking ook gebruik maken van een box watcher. Ook krijg je bij boxss een persoonlijke keypad en een slot waar uiteraard alleen jij de sleutel van hebt. Maar naast dat wordt het gebouw van boxss  ‘s nachts ook goed bewaakt door camerabeveiliging en alarmsystemen.

Box for you

Wanneer je een tijdelijke self-storage nodig hebt voor je spullen dan biedt boxss deze mogelijkheid voor bedrijven en particulieren. Je huurt je eigen box al vanaf 1 m3 tot 80 m3. Daarbij zijn al onze boxen ook nog eens verwarmd, staan droog en hebben ook nog eens een box alarm. Dus met de veiligheid zit het prima in orde. Ook is het fijn omdat je 7 dagen per week naar binnen kan met je eigen persoonlijke code. Daarnaast is het zo dat je gratis gebruik mag maken van een verhuis bus zodat je zelf je spullen in en uit kan laden. Naast het gebruik van de verhuisbus is er ook een aanhangwagen waar je gratis gebruik van kan maken. Aan een box-for-you zitten dus verschillende voordelen. Hier nog even alle voordelen op een rij:

·        Units van 1 m3 tot 80 m3

·        Verwarmde, beveiligde en droge selfs-storage

·        Een eigen sleutel met je unieke code

·        Zeven dagen per week geopend

·        Geopend van 06:00 tot 23:00

·        Gratis gebruik van verhuis bus en aanhangwagen

Er maken bedrijven en particulieren gebruik van een self-storage oplossing. De meeste maken er gebruik van omdat ze tijdelijk een oplossing zoeken voor hun opslag Nijmegen. Wat voor jou passend is ligt dus geheel aan jouw situatie. Bij boxss.nl kun je altijd een offerte aanvragen om zo te zien wat het beste bij jou past en welke prijzen erbij komen kijken.