TAEC
Image default
Bedrijven

Kies voor Flushed, de specialist in de randstad voor het spoelen van je automaatbak

Wat niet kan ontbreken als je in bezit bent van een auto is onderhoud. Onderhoud is belangrijk om de levensduur van je auto te verlengen zodat deze langer mee kan. Bij onderhoud worden er een aantal dingen altijd nagekeken zoals de remmen, verlichting, airbags en nog meer belangrijke dingen. Wat vaak of bijna nooit wordt gecontroleerd is de olie in een automaatbak. Dit komt omdat dealers hier geen tijd in willen steken omdat de olie voor altijd mee kan. Dit is eigenlijk helemaal fout, tijdens het rijden zal er slijtage komen door de vieze olie. Het is belangrijk om ook dus de automaatbak goed te onderhouden, dit kan je makkelijk doen door te spoelen of flushen.

Spoelen of flushen?

Spoelen en flushen is eigenlijk hetzelfde maar onder een andere benaming. Bij het flushen spoel je als het ware de hele automaatbak schoon zodat alle viezigheid en oude olie eruit is om slijtage te verminderen. De olie wordt ververst en je kan er weer een lange tijd tegenaan. Wanneer je je automaatbak niet spoelt dan kan door slijtage meerdere problemen ontstaan, het niet goed kunnen functioneren van je automaatbak, verhoogd brandstofverbruik, en schommelende toerentallen horen hier allemaal bij. 

Waarom zou je moeten kiezen voor flushed?

Flushed heeft ervoor gekozen om zich enkel te richten op het spoelen van automaatbakken waardoor ze hier zich volledig kunnen richten op het specialiseren en innoveren op het gebied van spoelen. De producten en spoelmachines worden alsmaar geoptimaliseerd en kwaliteit staat voorop. De olie is ook van de hoogste kwaliteit en totaal van eigen merk. Dit is ook uniek omdat veel garages en dealers ervoor kiezen om zo goedkoop mogelijk te zitten. Bij flushed is dit dus anders, de klant en kwaliteit staan voorop.