TAEC
Image default
Woning en Tuin

Koop de BePureHome Rodeo collectie met 5 jaar garantie

Een modern industriële woonstijl

Steeds meer Nederlandse huishoudens kiezen voor een modern industrieel interieur. Door industriële meubels te combineren met prachtige moderne accessoires ontstaat er een stoere en robuuste sfeer. Een belangrijk onderdeel van een modern industriële woonstijl zijn de zitmeubels. Er wordt vaak gekozen voor meubelstukken in sobere kleuren, zoals cognac, zwart of grijs. Op deze manier worden de meubels mooi in het interieur geïntegreerd en wordt er een prachtig en sfeervol geheel gecreëerd. BePureHome heeft met de Rodeo collectie prachtige industriële zitmeubels op de markt gebracht. De eigentijdse meubels gaan met de allernieuwste woontrends mee en staan prachtig in elke woning.

Een unieke collectie van BePureHome

BePureHome is een authentiek Nederlands merk dat gekenmerkt wordt door eenvoudige meubels met een stoer design. Hun collecties bestaan uit unieke meubels die de nieuwste trends volgen. De Rodeo collectie is één van de nieuwste producten van BePureHome. Deze collectie bestaat uit prachtige zitmeubels vervaardigd uit eco-leder. De comfortabele meubels zien er stoer uit en staan prachtig in een klassieke en robuuste omgeving. In de Rodeo collectie vindt u zowel hoekbanken als fauteuils en eetkamerbanken terug. Elk meubelstuk is van de allerbeste kwaliteit en gaat dan ook erg lang mee.

De Rodeo collectie: duurzaam materiaal van de beste kwaliteit

De Rodeo collectie van BePureHome combineert duurzaamheid met kwaliteit. De meerderheid van de zitmeubels zijn uit eco-leder vervaardigd. Tijdens het snijden van ‘echt’ leer blijven er heel wat restanten over. Deze restanten worden verwerkt tot een nieuwe stof. Dit gerecycleerde leer wordt als onderlaag van de banken gebruikt en zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling van de meubels. Aan de bovenlaag wordt dan weer polyester toegevoegd, zodat er een sterke en stevige combinatiestof ontstaat.

In de Rodeo collectie vindt u ook enkele velvet meubels terug. Velvet meubels krijgen steeds vaken een plek in de Nederlandse woonkamers. Deze zachte fluwelen zitmeubels zorgen namelijk voor een optimaal comfort en staan schitterend in industriële en moderne interieurs.

Een zitmeubel van de Rodeo Collectie koopt u bij PureWonen

Wilt u uw interieur opfrissen met een zitmeubel van de Rodeo Collectie? Neem dan meteen contact op met PureWonen. PureWonen is namelijk één van de beste woonwebshops van Nederland. Ze kiezen enkel voor producten van de beste kwaliteit en beschikken dan ook over een uitzonderlijk assortiment aan prachtige zitmeubels. Verder bieden ze een uitstekende service. U kunt de verschillende meubels van de Rodeo collectie rustig in hun showroom bekijken en uittesten. Hun experts geven u alle nodige informatie en staan u met professioneel en persoonlijk advies bij. Bovendien krijgt u bij PureWonen wel vijf jaar all-in house garantie op elk zitmeubel. Op deze manier zorgt PureWonen ervoor dat u een gepast Rodeo meubel uitkiest waar u jarenlang van zal genieten.

https://www.purewonen.nl/merken/be-pure-home/bepurehome-rodeo-collectie/

Gerelateerde artikelen

Kan je lekker slapen op een leren slaapbank?

Een duurzame oplossing voor isolatie in uw tiny house

Isoleer je woning met de meesterlijke ramen en deuren van MeesterPlaatser