TAEC
Image default
Woningen

Kozijnen op maat gemaakt dé oplossing als je niet houdt van standaard

De industriële stijl is helemaal van deze tijd. Zowel in gerenoveerde gebouwen als in moderne projecten zorgen slanke stalen kozijnen, deuren, serres en balustrades voor een stoere elegante uitstraling. Kozijnen op maat gemaakt worden ontworpen om maximale hoogte en breedte toe te staan en zijn perfect om een speciaal uitzicht of unieke vorm te omlijsten, het buitenleven binnen te laten en te profiteren van natuurlijk licht.

Wanneer je ontwerp vraagt om details die zich onderscheiden van gewone, standaard bouw, is het goed om te weten dat aluminium kozijnen op maat gemaakt kunnen worden. Aluminium kozijnen in afwijkende diktes, afmetingen, details, breedtes en lichtconfiguraties kunnen op bestelling worden gemaakt.

Op maat gemaakte aluminium kozijnen

Van de kleinste badkamerramen tot de grootste ramen, aluminium kozijnen kunnen op maat gemaakt worden volgens jouw specifieke wensen en exacte vereisten, of je nu bestaande ramen vervangt of een volledig nieuw huis bouwt.

Elk van de aluminium ramen kan worden ontworpen met behulp van hedendaagse vierkante profielen om het ultieme in stijlvolle uitstraling te bieden en een uitgebreid assortiment van systemen stelt de fabrikant in staat om het meest geschikte product voor jouw specifieke eisen te kiezen. Ongeacht of je nu een ultra-platte omlijsting van de ramen zoekt of juist ultra-thermisch efficiënte kozijnen met driedubbele beglazing nodig hebt.

Ontworpen naar jouw persoonlijke wensen

Er is een scala aan raamontwerpen voorhanden. Openslaande ramen zijn verkrijgbaar met uitzet-, draai- of draaikiep mogelijkheden en kunnen worden gecombineerd met vaste kozijnen om een bijna oneindige reeks configuratiemogelijkheden te creëren voor slaapkamerramen, woonkamerramen of badkamerramen.

Voor degenen die een designstatement willen maken met glas zijn vaste kozijnen ideaal voor het creëren van glas-in-loodramen, terwijl prachtige glas-in-glas hoekramen een echte wow-factor creëren. Voor projecten met een schuin dak zijn schuine ramen met vast frame en gevelbeglazing ideaal om licht binnen te laten en ze kunnen zo worden ontworpen dat ze perfect passen bij de zichtlijnen van de vouw- of schuifdeuren eronder.

Als het gaat om raamontwerp zijn de keuzes voor de meeste projecten normaal gesproken vrij standaard, maar kozijnen op maat gemaakt hebben bewezen innovatieve alternatieven te zijn voor diegenen die iets anders zoeken dan een vrij standaard ontwerp.