TAEC
Image default
Bedrijven

Laat uw auto transporteren door autotransport

Heeft u een tijdje geleden een nieuwe auto gekocht in het buitenland. Of in een ander deel in Nederland? Maar is het niet mogelijk voor u om zelf de auto te transporteren? Autotransport bedrijven halen en brengen dagelijks vele auto’s door heel Nederland en vanuit het buitenland. Bij een groot bedrijf kunnen chauffeurs meerdere auto’s per dag transporteren. Hieronder geven wij een aantal tips bij het kiezen van het juiste bedrijf voor autotransport.

 

Internationaal en nationaal autotransport

Verschillende bedrijven transporteren uw auto binnen en buiten Nederland. Dankzij een fijn netwerk kunnen de meeste bedrijven op een flexibele manier voertuigen halen en afleveren. Ook is het mogelijk om een auto van Nederland naar het buitenland te vervoeren. Grotendeels van de bedrijven kunnen flexibel inspelen op de wisselende volumes, merendeel van de autotransport bedrijven hebben een eigen wagenpark waardoor ze dit kunnen combineren met een goed en groot partnernetwerk.

 

Exclusief transport

Exclusief autotransport is transport op maat. Het is mogelijk om uw auto te transporteren als deze afwijkt van de normale norm. Denk hierbij aan een zeldzame oldtimer, prototypes, racewagens, extra hoge, lage of juist brede auto’s. Bij sommige autotransport bedrijven is het mogelijk om voor een exclusieve optie te kiezen waardoor er met hogere kwaliteitsstandaarden wordt gehandeld. Zelfs als particulier is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Denk hierbij ook aan overdekt of verzekerd transport. Het is zelfs mogelijk om bij sommige bedrijven voor vrachtautotransport te kiezen, dit is natuurlijk een vak apart, door het verschil in afmetingen kan het soms een gepuzzel worden.

https://autoverhuurdemulder.nl/transport/