TAEC
Image default
Bedrijven

Laat uw auto wrappen en geef hem een nieuw uiterlijk

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw auto te laten wrappen door een professional? Toen ik onlangs klaar was met het uiterlijk van mijn auto, ging ik op zoek naar een goedkopere oplossing. De aanschaf van een nieuwe auto is immers erg duur. De auto werkt verder nog compleet naar behoren, dus ik wilde geen nieuwe aanschaffen. Een vriend vertelde me over de mogelijkheid van auto wrappen. Super handig! Dan kunt u de auto laten wrappen in de kleur die u maar wenst. Ik heb gekozen voor een prachtig mat zwarte wrap folie. Voor een minimalistisch uiterlijk met een stoer en chique randje. Vandaag vertel ik meer over mijn ervaringen en over de kosten die deze werkzaamheden met zich mee brengen.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos! Mat, glimmend, halfmat, of juist half glanzend? Het is makkelijker dan het compleet opnieuw te laten spuiten. U bent vast benieuwd naar de kosten. De kosten zijn afhankelijk van 2 factoren. Van het model van de auto en van de onderdelen die u wilt laten wrappen. Wanneer u uw auto compleet laat wrappen, betaalt u uiteraard meer dan wanneer u alleen het dak of de deuren laat wrappen. Vraag de medewerkers gerust om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. Wist u dat u uw auto hier ook kunt laten blinderen en tegen steenslag kunt laten beschermen? Zo handig! Ik heb dat ook meteen laten doen. Ik ben meer dan tevreden met het nieuwe uiterlijk van mijn auto.

https://buitenboscustoms.nl/