TAEC
Image default
Woningen

Landelijk ontmoet modern in een schuurwoning die nieuw wordt gebouwd

Ben je meer en meer de overweging aan het maken om een eigen woning te laten bouwen? Tijdens het doen van de nodige research, ben je er al erg snel achter gekomen dat het aanbod aan woonstijlen enorm van variëren. En door dit grote aanbod aan verschillen, is het ook meer dan logisch dat je daar maar al te graag over wilt worden geïnformeerd. En zoek je naar een woonstijl waarbij landelijk en modern haarfijn met elkaar worden verweven? En een ontwerp die gegarandeerd de aandacht trekt? Dan is het een goed idee om te investeren in je eigen schuurwoning  

Oude en karakteristieke elementen, zoals de stijl van de gevel en details in het interieur  

Een prefab schuur heeft natuurlijk een aantal karakteristieke elementen. Denk daarbij aan de authentieke stijl van de gevel. Maar je kunt bijvoorbeeld ook eiken balken in een A-constructie in het interieur terug laten komen. Dit zorgt voor enorm veel sfeer en je tilt het design van de woning ook meteen naar een hoger niveau.  

Nieuwe en eigentijdse elementen, zoals wit stucwerk en stoer staal  

Maar daarnaast kun je natuurlijk ook nieuwe en eigentijdse elementen terug laten komen. Een goed voorbeeld hiervan is wit stucwerk op de gevel. Maar in huis kun je ook stalen elementen, zoals een stalen deur terug laten komen. Maar ook kozijnen van staal zijn een erg goed voorbeeld.  

Laat je altijd uitgebreid informeren over het ontwerp  

Je krijgt er vast en zeker al een bepaald beeld over hoe je de woning kunt ontwerpen. Maar er is nog veel meer mogelijk! Daarom is het een goed idee om een keer even contact op te nemen met een professioneel bouwbedrijf. Een expert denkt maar al te graag met je mee en weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn op het gebied van het ontwikkelen van de woning van je dromen.  

https://houseoflo.nl/prefab-schuurwoning/