TAEC
Image default
Bedrijven

Lees alles over Miinto op Sneakerplaats.com

Miinto, wij denken dat toch nog wel aardig wat mensen dit platform kennen. Miinto is een platform waarop 900 winkels zijn aangesloten in zowel Nederland als het buitenland. Deze winkels verkopen hun mode op Miinto, waardoor deze website meer dan 200.000 producten heeft van 3000 merken.

Hierdoor kun jij bij Miinto altijd wel wat vinden waar jij naar op zoek bent! Mocht jij Miinto nog niet kennen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Op Sneakerplaats.com hebben wij een speciaal een pagina voor Miinto opgericht waarop wij alle mogelijk vraagstukken beantwoorden over deze website.

Handige links naar de website van Miinto

Op deze pagina kun je bijvoorbeeld een aantal handige links vinden naar de website van Miinto, om zo direct op de heren, dames of kids gedeelte van de website van Miinto te komen. Daarnaast hebben wij ook nog 2 links op deze pagina gezet die je direct laat linken naar de premium sneakers voor zowel heren als dames. Bij “premium sneakers” moet je vooral denken aan merken als Balenciaga, Balmain, Dolce & Gabbana en Giuseppe Zanotti.

Reviews en beoordelingen over Miinto

Daarbij zijn wij voor het schrijven van deze pagina ook nog op zoek gegaan naar wat mensen over Miinto hebben geschreven en wat voor reviews en beoordelingen er allemaal te vinden zijn. Wij waren wel erg benieuwd wat andere mensen van Miinto vinden, dus we vonden het erg leuk om even op onderzoek te gaan.

Miinto scoort een uitstekend

De meningen waren nogal verdeeld over Miinto, maar toch het overgrote gedeelte van de mensen waren tot wel zeer positief. 66% van de reviews op Trustpilot was namelijk een “Uitstekend”. Daarmee heeft Miinto op Trustpilot dus ook een gemiddelde score van 4,3 van de 5 sterren. Dat is dus helemaal prima en je kunt dus wel spreken dat Miinto gewoon helemaal te vertrouwen is.

Lees meer op Sneakerplaats.com

Mocht je nog meer informatie willen vinden over Miinto, bijvoorbeeld over de retouren of verzendmethodes? Lees dan vooral deze pagina even op Sneakerplaats.com en je vind direct antwoord op al je vragen!

https://sneakerplaats.com/miinto/