TAEC
Image default
Bedrijven

Lekkere eiwit shakes om spiergroei te bevorderen

Eiwitten heb je zonder twijfel nodig wanneer je gaat sporten. Eiwitten zorgen ervoor dat je spieren zich goed kunnen herstellen. Eiwitten zorgen daarnaast niet alleen voor het herstellen van je spieren, maar ze zorgen er ook voor dat je spieren kunnen groeien. Eiwitten kun je natuurlijk uit veel voeding halen. Denk maar aan kip, rund of kwark. Wanneer je zeer bewust bezig bent lukt het je waarschijnlijk wel om je eiwitten binnen te krijgen. Wanneer je iets minder serieus bezig bent haal je waarschijnlijk vaak je dagelijkse hoeveelheid eiwitten niet. Dit is een gemiste kans, zeker als je ook regelmatig in de sportschool staat om die spieren te kweken.

 

Eiwitten maximaal

Wanneer je je dagelijkse hoeveelheid eiwitten niet haalt, kun je eens gaan kijken naar eiwit shakes. Deze eiwit shakes geven je je dagelijkse hoeveelheid eiwitten, zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de eiwitten maximaal shake van kosso nutrition. Deze shake is zonder twijfel een van de lekkerste eiwit shakes op de markt. De shake houdt je eiwitten optimaal. In de shake zit een hoog gehalte aan BCAA en glutamine en de shake smaakt lekker. Daarnaast is er een sneller herstellingsproces. De inhoud van de shake is 1 kilogram.

 

Wanneer?

Wanneer je een eiwit shake het beste kunt nemen is voor iedereen verschillend. De meningen zijn hier dan ook erg over verdeeld. Je kunt ervoor kiezen om een shake voor de training te pakken wanneer je een voedingsschema op maat volgt, maar je kunt er ook voor kiezen om deze na de training te pakken. Het maakt in principe niet zoveel uit wanneer je de shake neemt, zolang je maar zorgt dat je je dagelijkse hoeveelheid binnenkrijgt. Er is wel aan te raden om binnen twee tot drie uur na je training iets van eiwitten binnen te krijgen.

https://kossonutrition.nl/product/los-voedingsschema-op-maat/