TAEC
Image default
Bedrijven

Luxe paardenstallen voor jouw paarden

Wil jij luxe paardenstallen laten bouwen zodat jouw paarden alles hebben wat ze nodig hebben? Dan moet je bij Prubo Paardenstallen zijn. Dit bedrijf staat bekend om zeer mooie en veilige paardenstallen. Bij het ontwerp van de stal wordt rekening gehouden met de omgeving waarin de stal komt te staan, zodat deze mooi in het algehele plaatje van jouw terrein past.

De paardenstallen zijn zeer veilig, doordat er gewapend betonnen casco’s van minstens 7,5 cm dik gebruikt worden. Hierdoor worden de stallen zeer stevig en van hoge kwaliteit. Een ander voordeel is dat deze stallen onderhoudsvrij zijn. Prubo geeft tien jaar garantie op deze unieke constructie.

Altijd een perfecte afwerking

Bij Prubo begrijpen ze dat elk paard het beste verdient. Daarom zorgen ze altijd voor een diervriendelijke inrichting en wordt alles tot in de puntjes afgewerkt. Door deze uitmuntende afwerking is er geen gevaar dat jouw paard zich verwond in de stal. De dikke muren zijn daarnaast ook nog eens schopvrij. Je weet helemaal zeker dat een paard zich in een stal van Prubo niet kan bezeren en hij of zij altijd veilig staat.

Al sinds 1975 specialist

Bij Prubo zijn ze al sinds 1975 gespecialiseerd in het bouwen van paardenstallen. Ze hebben dusdanig veel ervaring, dat ze ook jouw paardenstal perfect volgens jouw wensen kunnen bouwen. Ben je benieuwd naar eerdere stallen die al gebouwd zijn? Op de website staat een overzicht van eerdere projecten. Daarnaast hebben ze ook een aantal showmodellen staan, dus je kunt gerust langs om te gaan kijken.

Na het bekijken van de showmodellen kun je direct om de tafel om jouw wensen te bespreken. Dit kun je uiteraard ook via het contactformulier doen. Je krijgt dan een gratis en geheel vrijblijvende bouwtekening en offerte.

https://www.prubo.nl/