TAEC
Image default
Bedrijven

Meer inzicht en veerkracht met psychosociale therapie

Wilt u met een psychosociaal therapeut werken aan de oplossing van psychische en sociale problemen? Preclarum betekent letterlijk ‘helder’ en ‘betekenisvol’. Deze specialist in training, coaching en onderwijs heeft al veel mensen geholpen met het ontwikkelen van heldere inzichten. Het team van professionals heeft een brede achtergrond en kan u na overleg een traject op maat bieden op het gebied van psychosociale therapie.

Psychosociale behandeling bij Preclarum

Elk mens ervaart wel eens problemen, van psychische tot relationele problemen en van lichamelijke klachten tot moeilijkheden op het werk. Als de problemen zich opstapelen en u er niet meer op een goede manier mee om kunt gaan, dan kan psychosociale therapie uitkomst bieden. Een psychosociaal therapeut kan u leren om weer in contact te komen met uw eigen beleving en situatie. Door bijvoorbeeld negatieve denkpatronen, gevoelens van schaamte of schuld en emoties te onderzoeken, bent u beter in staat om uw problemen het hoofd te bieden.

Het probleemoplossend vermogen stimuleren

Samen met de psychotherapeut van Preclarum brengt u uw situatie in kaart. Deze therapeut stelt uw hulpvraag centraal. Hij of zij kan u via gesprekken en oefeningen verder helpen om uw houding en perspectief ten opzichte van uw binnen- en buitenwereld te verruimen. U krijgt inzicht in hoe u zelf problemen kunt oplossen en kunt werken aan uw eigen veerkracht en levensgeluk. Hiervoor onderzoekt u met uw begeleider bepaalde patronen in uw gedrag of innerlijke blokkades, zodat u de oorzaak van het probleem kunt aanpakken.

Met psychosociale therapie leert u zich open te stellen voor het hier-en-nu. Tegelijkertijd besteedt de therapeut ook aandacht aan ervaringen uit het verleden, die mogelijk het contact met uzelf en uw sociale omgeving verstoren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een persoonlijk traject? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Preclarum voor meer informatie!

https://www.preclarum.nl/

Gerelateerde artikelen

Administratie en boekhouden voor beginners

Zo drink jij de beste kop koffie: 5 tips

VAB beschikt over een gevarieerde selectie van topkwaliteit medisch meubilair