TAEC
Image default
Winkelen

Moderne, praktische en kwalitatieve bureaulegger

Bij Oblac kan je terecht voor moderne, praktische en kwalitatieve accessoire voor de werkomgeving, iPhone en iWatch. Dit is een combinatie van de elementen waar mensen dagelijks gebruik van maken. Het bedrijf is in 2016 opgericht door twee goede vrienden. Zij geloven dat de kleinste details het grootste verschil maken. Met een moderne uitstraling ga je altijd met de tijd mee. Voor de producten, waaronder een handige en leuke bureaulegger, wordt er gebruikgemaakt van volledig kalfsleer. Doordat er gebruik wordt gemaakt van kalfsleer, resulteert dit in een lange, duurzame en natuurlijke levensduur. Wanneer de producten worden gemaakt, wordt dit met oog voor detail gemaakt. Daarnaast worden producten met exacte precisie afgewerkt. 

Gepersonaliseerd aanbod

Met het gepersonaliseerde aanbod van dit bedrijf, zoals een gepersonaliseerde boeklegger, heb je ook de mogelijkheid om lederwaren te personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld je initialen laten graveren, je volledige naam of zelfs een afbeelding. Zo creëer je een uniek en gepersonaliseerd product. Deze personaliseerde producten zijn uiteraard ook heel leuk om als geschenk te geven. Voor de producten, waaronder de bureaulegger, wordt er enkel samengewerkt met de allerbeste ambachtslieden. Deze ambachtslieden zijn afkomstig uit Istanboel. Als doel hebben zij om een ongeëvenaard product neer te zetten. Deze producten laten je fijner werken, maar geven je ook een goed gevoel.

Bekijk het volledige assortiment

De klant staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De klanten zijn dan ook immers het kostbaarste onderdeel van dit merk. Dit bedrijf houdt ervan om het persoonlijk te houden. Daarnaast hechten zij ook veel waarde aan originaliteit. Om deze reden blijven zij de producten dan ook steeds vernieuwen, zoals de handige bureaulegger. Ben je nieuwsgierig naar het volledige aanbod? Bekijk dan zeker eens het gehele assortiment online voor iets leuks voor jezelf of voor een origineel geschenk voor bijvoorbeeld familie of vrienden. Bij vragen of meer informatie neem je vrijblijvend contact met ze op. Zij vertellen je graag meer over wat zij doen en wat zij aanbieden.

https://www.oblac.nl/