TAEC
Image default
Woning en Tuin

Niet alleen de Fusion pooltafel heeft een fantastische kwaliteit

Behalve een modern uiterlijk en een perfect ontwerp speelt natuurlijk ook de kwaliteit een belangrijke rol. Niet alleen de Fusion pooltafel staat voor hoge kwaliteit, ook de eettafel is prachtig en kwalitatief zeer goed.

Hoogste kwaliteit in elk detail

Een indrukwekkend ontwerp is heel belangrijk, maar de bijbehorende kwaliteit is nog belangrijker. Dit is precies de uitspraak die Fusion ter harte heeft genomen. In elk afzonderlijk product probeert de fabrikant Fusion te overtuigen met de beste kwaliteit. Het maakt niet uit of het de eettafel of de moderne pooltafel is. Kwaliteit staat altijd op de eerste plaats voor Fusion. Ook de individueel ontwikkelde systemen overtuigen van een merk van hoge kwaliteit.

Het hoogwaardige Easy-Lift systeem

Het Easy-Lift Systeem is niet alleen geschikt om de tafel optimaal omhoog en omlaag te zetten, maar overtuigt ook door andere voordelen. Achter het Easy-Lift Systeem zit een hoogwaardig besturingssysteem. Het is slim ingebouwd in de tafelpoot. Dit betekent dat hij geen afbreuk doet aan het uiterlijk van de eettafel. Het Easy-Lift systeem dient ook om de eettafel in een pooltafel te veranderen. De onberispelijke kwaliteit valt ook op in de afstelling van de tafelpoten. Dankzij het Easy-Lift systeem kan elke tafelpoot afzonderlijk versteld worden. Hiervoor hoef je de tafel niet moeizaam op te tillen of te verplaatsen. Het Easy-Lift systeem regelt dit volledig via zijn besturingssysteem. Dankzij de hoogwaardige materialen die gebruikt worden, is voor het Easy-Lift Systeem geen extra onderhoud nodig.

De gebruikte materialen overtuigen door de beste kwaliteit

De Fusion pooltafel inspireert door hoge kwaliteit tot in het kleinste detail. Dit omvat vooral de gebruikte materialen. De gebruikte houten randen of het beklede biljartlaken zijn zorgvuldig gekozen en met de grootste zorg aangebracht. Zo slaagt Fusion erin een perfecte combinatie te maken van de modernste biljarttechnologie en duurzame materialen. De multifunctionele eettafel maakt ook indruk met zijn vlekkeloze pocket-systeem. Hierdoor past het geplaatste tafelblad perfect in het geprefabriceerde frame. Dit is van cruciaal belang voor de nodige stabiliteit en de vereiste steun.

Het bewerkte metalen schuifsysteem valt ook niet alleen maar op door zijn prachtige look. Zijn eenvoudige en ongecompliceerde bedieningswijze maakt het kinderspel om het tafelblad te verplaatsen. Het metalen schuifsysteem wordt gekenmerkt door zijn hoogwaardige edelmetalen rails. Om het soepel openen en sluiten van het tafelblad mogelijk te maken, werd metaal van de hoogste kwaliteit gebruikt. Deze moderne pooltafel is ook uitgerust met de Velocity-K66 rails. Deze worden gekenmerkt door een inprentende elasticiteit. De elasticiteit is op haar beurt van cruciaal belang voor een onmiskenbare precisie tijdens het spel. Dit zijn precies de kenmerken en aspecten die de design pooltafel onderscheiden van de concurrentie.

Vlekkeloze houtkwaliteit met een ecologisch tintje:

Tenslotte is de kwalitatieve hoogwaardigheid ook te vinden in het gebruikte hout. Het maakt niet uit of het gaat over het hout voor de pooltafel of in het dessoir. Voor alle producten wordt een uitstekende houtkwaliteit van gerecycleerde platen gebruikt. Deze komen uit Spanje en inspireren tot de hoogste natuurlijkheid. Dit is nog een reden waarom de Fusion pooltafel en zijn toebehoren een must zijn voor elke huiskamer.

Als je ook op zoek bent naar uitstekende kwaliteit gecombineerd met het beste uiterlijk, dan is de Fusion eettafel precies het juiste product voor jou. Alle producten uit de Fusion collectie zijn onmiskenbaar van goede kwaliteit.