TAEC
Image default
Zakelijke dienstverlening

Noodknop voor alle alleenwerkers

Er zijn verschillende toepassingen op mobiele alarmering. Er is voor iedere situatie waarbij er snel en discreet hulp nodig is een oplossing, namelijk een mobiele alarmering. Denk bij zo’n situatie aan agressie, geweld, alleenwerkers of bedreigingen. Hier kan speciale mobiele alarmering van Secure2Go gebruikt worden. Dit artikel staat in het teken van de alleenwerkers. Ben je een alleenwerker of ken je mensen die alleen werken en met agressie, geweld of bedreigingen te maken hebben? Lees hieronder dan vooral verder.

Wat is een alleenwerker?

Een alleen werknemer is iemand die zonder direct toezicht van een collega aan het werk is. Het woord alleenwerker komt uit Engeland, van het woord ‘Lone worker’. Wij gebruiken het als alleenwerker. Maar wat voor mensen werken er zonder toezicht dan? Denk hierbij aan beveiligers, chauffeurs, klusjes mensen zoals, bouwvakkers, storingsmonteurs ect. Maar ook mensen in de schoonmaakbranche kunnen genoemd worden als alleenwerkers. Schoonmakers werken misschien wel in een team, maar maken elk een andere ruimte schoon. Als er iets mis gaat terwijl je alleen bent is het fijn dat je snel hulp kunt vragen van je collega’s of van de politie. Scure2Go biedt deze hulp! Door middel van een noodknop voor alleenwerker.

Mobiele alarmering voor een alleenwerker

Wanneer er een situatie ontstaat waar je dringend hulp van je collega’s of zelfs van de politie nodig hebt, kan je de noodknop van Secure2Go gebruiken. Alle systemen van Secure2Go kunnen worden uitgerust met een man-down functie. Hierdoor kan er alarm worden geslagen als je valt, of een bepaalde tijd niet beweegt. Je hoeft dus niet zelf op de knop te drukken om hulp in te schakelen, dit kan overigens wel. Volgens de nieuwe Arbowet is het belangrijk dat iedereen die zonder toezicht van een collega risicovolle werkzaamheden uitvoert, oftewel alleenwerkers, recht hebben op een goed werkend persoonsalarmsysteem en een adequate alarmprocedure. De Secure Cube, Secure Card en de Secure XL zijn goede oplossing hiervoor. Benieuwd naar een mobiele alarmering voor jezelf of je werknemers? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Waarom u precies een advocaat nodig heeft

Op zoek naar een interim financieel directeur, wat kunnen zij voor je doen?

4x handige tips voor het aanvragen van een zakelijke lening