TAEC
Image default
Bedrijven

Nooit meer last van automaat storing dankzij Automatic Gear!

Voorkom een automaat storing met een tijdige revisie

Gevaar voor storingen

Een wagen met een automatische versnellingsbak brengt veel voordelen met zich mee. Ze zijn namelijk erg eenvoudig te besturen, waardoor u comfortabeler rijdt. De automaat is dan ook steeds populairder. Het enige nadeel is dat het moeilijk is om een storing te verhelpen. Het is dan ook belangrijk tijdig onderhoud te laten uitvoeren. Zo voorkomt u elke automaat storing en kan u met een gerust hart blijven rijden.

Specialist in automatische transmissie

Om uw automaat grondig te onderhouden, is het best dat u een specialist contacteert. Zo kan u bijvoorbeeld op elk moment bij Automatic Gear terecht. Deze expert in automatische versnellingsbakken zorgt steeds voor een grondige revisie en repareert meteen elk defect. Ook als u last hebt van een automaat storing, zal de oorzaak snel ontdekt en verholpen worden. Dankzij het vakkundige werk van Automatic Gear verkeert uw wagen steeds in een uitstekende staat.

De speciale powershift

Rijdt u met een Volvo of een Ford rond, dan weet u dat deze over een speciale versnellingsbak beschikken. Deze zogenaamde powershift is erg ingewikkeld en complex. Daarom moet deze steeds door een expert nagekeken worden. Automatic Gear heeft daarom ook specialisten in de powershift transmissie in hun team zitten. Ze hebben een grondige kennis van dit soort automaat en kunnen deze transmissie dan ook probleemloos onderhouden en repareren.

Uitstekende service

Automatic Gear is een specialist in automatische transmissie waar u steeds terecht kan voor onderhoud, revisie of reparatie. Ze hebben ervaring met verschillende soorten versnellingsbakken en werken steeds met het beste materiaal. Dankzij hun kennis en hun uitstekende service bereiken ze steeds het gewenste eindresultaat, waardoor u snel weer veilig de weg op kan!