TAEC
Image default
Zorg

Nooit meer last van urinevlekken dankzij de Uri-Go

Heeft u last van incontinentie of ongewenst urineverlies? Dan is de Uri-Go van Van Manen Hygiëneproducten het ideale product voor u. Deze expert heeft praktische producten ontwikkeld waarmee u in een handomdraai af bent van urinevlekken. U sprayt het product eenvoudig op de vlek en deze zal, samen met de geur, vanzelf oplossen. Dit product is ook handig als u kinderen heeft die nog niet zindelijk zijn of bijvoorbeeld een hond of kat die binnen plast. Dankzij deze spray hoeft u het oppervlak niet meer uit te spoelen, dus bent u in één keer klaar. Deze expert biedt ook andere handige producten aan, zoals een wasbare onderlegger voor op bed. Dankzij deze specialist heeft u nooit meer last van urinevlekken en geurtjes!

Handige hygiëneproducten voor thuis

Helaas staat de zorg erg onder druk en mensen worden vaak snel na hun operatie naar huis gestuurd en ouderen blijven langer thuis wonen. Veel ouderen kampen met vervelende kwaaltjes waar mar geen passende oplossing voor wordt geboden. Dankzij Van Manen Hygiëneproducten is dit probleem verleden tijd. Als u bijvoorbeeld last heeft van urineverlies of incontinentie, kunt u eenvoudig de Uri-Go of een wasbare onderlegger voor op bed aanschaffen en dan heeft u geen last meer van vlekken en nare geurtjes. De producten van deze expert zijn voor iedereen toegankelijk en zo wordt het zowel voor ouderen makkelijker om langer thuis te blijven wonen en de druk op verzorgers wordt verlicht. Dat is toch ideaal?

Bestel alle producten die u nodig heeft snel online

De producten van deze expert bieden uitkomst bij urineverlies. Of het nu gaat om kinderen, ouderen of huisdieren; het verwijderen van urinevlekken wordt kinderspel dankzij de Uri-Go. Als u vlekken in beddengoed wilt voorkomen, is een wasbare onderlegger voor uw bed weer ideaal. Zo hoeft u niet het gehele bed te verschonen, maar enkel de onderlegger. Dit scheelt u veel werk. Ontdek snel het complete aanbod van deze expert online.